| Byboystyle a întrebat:

Am nevoie de un raspuns urgent, va rog! Vreau sa imi fac si eu o prima iubita, este din clasa cu mine, dar v-as ruga sa imi dati cateva sfaturi si unde sa-i acord primul sarut! ( P.S. Nu vreau sa fie in colectivul clasei. )

P.S. Nu sunt inca cu ea dar o intreb cat de curand si sunt sanse 80% sa ma accepte.

Dau funda la cele mai frumoase sugestii

Răspuns Câştigător
| geogeo93 a răspuns:

Wow, ai calculat sansele.
Pai primul sarut ai putea sa i-l dai...pe buze laughing
Ok, serios acum. Daca accepta sa fie cu tine spune-i sa va intalniti undeva dupa ce plecati de la scoala sau mai tarziu, tu decizi cand. Deci asta trebuie sa faci, sa-i dai intalnire dupa ore.
Sper ca am fost de ajutor.
Succes!

| Byboystyle explică (pentru geogeo93):

Multumesc geo de raspuns daca nu am succes o sa apelez iar la voi. dar sper sa am

| geogeo93 a răspuns (pentru Byboystyle):

Cu placere, oricand. Succes inca o data!

7 răspunsuri:
| d3javw a răspuns:

Sa-ti faci o prietena din aceiasi calsa cu tine mi se pare o prostie.Din multe puncte de vedere, ei bine tu faci ce vrei, intra in vorba cu ia din ce in ce m-ai frecvent in decursul a mai mule zile..asa o sa inceapa sa te placa daca e.

| Byboystyle explică (pentru d3javw):

Sunt deja cu ea, am intrebat-o dar unde crezi ca e cel mai bine sa-i acord primul sarut...

| Mihai_Shearer_1993 a răspuns:

In baie frate in baielaughing

| Denisa212328 a răspuns:

Pai de ce nu incerci sa o inviti la un suc sau sa te "ajute" sa iti cumperi ceva haina de la mall si tu nu stii ce sa alegi...sau poti sa o chemi la tine sa va jucati un joc ce ii place ei pe calculatorlaughing is multe lucruri, sper ca te-am ajutat:* am uitat sa iti urez SUCCES! laughing:*

| Byboystyle explică (pentru Denisa212328):

Multumesc pentru raspuns, dar cred ca mai bun a fost a lui geogeo93