| Mirceadumb a întrebat:

am nevoie de un sfat:
cum sa te comporti cu o fata fitoasa? e mai mica ca mine cu 2 ani si mie imi place de ea, are cam tot de la maicasa si taicasu, dar vorbeste cu mine. Chestia e ca se crede mereu mai presus de mine/altii care nu au atatia bani ca ea si face fite. Cum sa fac sa nu cad de prost si cum sa ma comport cu ea? nu am nimic personal cu ea.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spune-i ca banii nu il face pe om ci educatia parinteasca primita, daca tu esti prost crescuta inghite-ti cuvintele. Si poartate bine cu cei care te iau in serios si nu la misto. Aia ii zici.

| drogh a răspuns:

Poti sa-i explici faptul ca averea este si ea importanta din punct de vedere financiar,dar din punct de vedere sentimental nu se pune vorba de asa ceva. Mai mult conteaza sa ai pe cineva langa tine o viata intreaga pentru a iubi, nu pentru a profita. Cum sa o abordezi? Comporta-te ca si cum ar fi una normala. Pana la urma, nu e cu nimic mai presus faptul ca e,, bogata''. Faza e ca totul provine din munca parintilor si normal ca se poate lauda, dar cand va ajunge si ea la nivelul lor, oare va mai fi asa? Cum sa cazi de prost? Daca iti e rusine sa vorbesti cu aceasta tipa doar ca ar rade sau altceva, atunci ignor-o!