anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie disperata de ajutor! Efectiv nu pot hotari la ce facultate sa merg mai departe iar bac-ul vine cam intr-o luna.Ma gandeam la facultatea de Biologie dar problema e ca nu inteleg ce loc de munca poti avea de aici care sa fie decent in Romania in afara de profesor pentru ca salariul lor este incredibil de mic.
Pe scurt as vrea sa stiu ce este convenabil in Romania sa faci din facultatea de Biologie sau Postliceala de asa maniera incat sa fie un salariu decent si totodata sa nu imi pierd toata viata doar muncind.

3 răspunsuri:
| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Nu știu, dar nu cred că ai avea un viitor prea strălucit în România. Deci poți să devi medic, dar trebuie să-ți bați capul mult și muncești destul, poți să faci studii pe tot felul de vietăți dar îți pierzi vremea și la noi nu ai șanse de a câștiga mult!
Îți recomand să te duci să muncești în altă țară, deoarece la noi în România nu-s prea multe chestii profitabile sau ușor de făcut, dacă sunt, sunt puțin plătite sau îți pierzi timpul de pomană tongue

| Moralis5565 a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Multumesc mult de sfat dar chiar mi-ar fi placut sa nu fiu nevoit sa plec din tara.Mie unul nu imi place viata in afara.Am vazut cum e si cu ce se mananca si nu as suporta.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru Moralis5565):

Eu nu știu ce se poate face pe aici, dar mna aștept să văd ce zic alții tongue eu sincer aștept să-mi vină majoratul și să dispar din țară big grin