| libratop a întrebat:

Am nevoie neaparat de ajutor, nu mai stiu ce sa fac. Sunt impreuna de 4 luni jumate cu o fata care este cu doi ani mai mare decat mine si pana acum 1 saptamana jumate-2 saptamani ne intelegeam perfect, rar se intampla sa avem mici ciondaneli care treceau imediat.Insa, cam de vreo doua saptamani mie mi se pare ca este cam distanta cu mine, si de aceea au aparut mici certuri in fiecare zii.Am discutat cu ea si pana la urma mi-a spus plangand ca ei i se parea ca nu o bag in seama, ca nu ii trimit mesaje, si de aceea a fost putin mai altfel in ultimul timp. Problema este ca ea se afla la o distanta de 200 de km si ne vedem odata la 2 saptamani.Mi-a jurat ca nu are pe nimeni altcineva mi-a spus ca vrea sa fie totul cum era inainte insa mie tot mi se pare ca este distanta. As vrea sa imi spuneti ce sa fac ca eu nu mai stiu.

Răspuns Câştigător
| FrumoasaTa a răspuns:

Eu zic sa o crezi.Macar incearca.Dai atentie la fel ca inainte.Vezi daca va aprecia atentia ta sau nu. Daca nu atunci vorbeste inca o data cu ea si de data asta inca mai serios.

0 răspunsuri: