Acest sentiment de atașare, ni se întâmplă tuturor. De la mic la mare, am pățit să îndrăgim o persoană fără nici un motiv.
Știu că ești foarte trist, atunci când aceea persoană te ignoră, îți oferă friend zone, sau, în cel mai rău caz face glume pe seama ta.
În primul rând, toți suntem oameni, toți avem calități și defecte. Dacă această fată, pur și simplu nu s-a simțit atrasă de tine, nu este capăt de lume. Din contră, este un nou început. Un nou început în care să realizezi că meriți și tu o persoană care să te iubească, cât de mult o iubești pe ea.
În al doilea rând, dragul meu, este posibil să uiți persoana pe care o iubești. Părerea mea, este să nu o mai urmărești pe rețelele de socializare, să o eviți pe cât de mult posibil. Este greu, enorm de greu, știu. Dar cred că o vei putea evita atunci când vei face un hobby care te face fericit, vei cunoaște oameni noi și vei face ceva ce o să îți atragă atenția.
În orice caz, când te vei îndrăgosti nebunește de altcineva, îți pot garanta, o vei uita. Dar răbdare! Totul se face cu grijă, și răbdare!
Sper că te-am ajutat cu ceva, dacă nu, îți doresc tot binele, și îți garantez că, fericirea nu e niciodată prea departe.
Multumesc!
Daca vrei sa o uiti incearca urmatoarele:
-gandeste-te ca intr-o zi va muri si ea si vei muri si tu si nu va mai conta
-mai bine ca ti-a spus ce simte acum decat sa te raneasca mai incolo
-ai 14 ani si balta are destul peste
-este probabil si din cauza varstei, probabil va trece rapid dragostea ta
-fi sincer cu tine si nu te minti singur
Good Luck!
Heei, am simtit si eu ce ai simtit tu, timpul o sa rezolve CU SIGURANTA orice problema legata de ea sau de orice persoana. iubeste te pe tine si intelege ca esti tot ce ti trebuie, oricine altcineva e doar un accesoriu care aduce experienta
Well, felicitari, ai ajuns la varsta unde realizezi ca nu ai cum sa uiti o anumita persoana, mai ales o persoana iubita, mereu o sa-ti amintesti de ea, doar ca o sa inveti sa traiesti fara acea persoana, sfatul meu e sa-ti continui viata pentru ca acest capitol s-a incheiat, daca ai timp cum am eu, fa ce-ti place, daca esti o persoana care iese afara cu prietenii sau chiar singura fa asta, daca esti ca mine si stai in casa toata ziua gaseste un lucru care-ti place, poti de exemplu sa asculti muzica.
S-ar putea sa nu fie genul tau dar recomand melodia asta https://www.youtube.com/watch?v=LXEKuttVRIo, chiar daca nu ai incredere in mine si in ce am spus eu aici macar incearca.
Multumesccc!
Un fost prieten mi-a dat melodia asta ultima data cand am vorbit )))) melodia e minunata