Draga Teresa9990,
Inteleg ca acum ne confruntam cu o intalnire. Vorbeste cu mama lui si spune-i ca ar insemna mult sa petreci putin timp cu unul din prietenii tai. Spune-i cat de mult inseamna el pentru tine, spune-i ca nu veti sta mult(desi banuiesc ca da).
Dar, oricum gandeste-te ca aceasta mama este protectoare(prea MUULT!)! Si presupun ca nu si-ar lasa fiul cu o straina.Dar, din moment ce tu te stii cu acest baiat, e timpul sa te impaci bine si cu mama lui.Asa vede ca poate avea incredere in tine.Acorda-i putin timp.Asa o sa iasa!
Multa bafta!:* :*
AsTheLove
Asta imi aminteste de poanta aia, mai bine ascult-o si tu: http://www.youtube.com/watch?v=AFcGFUS4C4M
Da' ce, trebuie sa stie ma-sa ca s-o intalnit cu o fata? Si in puii mei, in ce trib din Amazonia traiesc ei? Sau ce neam de pocaiti or fi?
Daca vrea sa iasa cu tine, sa iasa, sa nu asculte atat de ma-sa, ca azi maine a avea 30 de ani si tot dupa poalele lu' ma-sa a umbla. Azi maine va trebui sa ia el decizii pentru el si familia lui, si asta nu se poate sa faca cu maica-sa in carca. Asta spune-i si lui, sa ia si el decizii si sa nu se lase controlat tot timpul, ca altfel nu ajunge bine. Si fii atenta cu el, daca se intampla sa nu-ti ia apararea vreodata in fata mamei lui, desi stie ca tu ai dreptate, atunci nu te aventura cu el.
Scuze,dar mie mi se pare o scuza jalnica..Cred ca inventat acest lucru ca sa scape de tine. Sper sa ma insel
Mama lui nu ar trebui sa se bage peste el..parerea mea... vorbeste cu el fara sa afle mama lui. funda?
1. sunt in clasa a 6-a
2. mi-a spus ca vrea sa iasa dar mama lui e cam suspicioasa
Intalniti-va si voi dupa scoala, nu cred ca ar afla maicasa...
Pai ca sunteti doar prieteni, si ca e o chestie de scoala! ex: aveti un proiect si trebuie sa lucrati impreuna! Si desigur va zice ca de ce nu acasa! A da, vezi ca s-ar putea sa te minta pentru ca ai mentionat ca " i-a placut de mine" la trecut. Acum te mai place?
Elenastoica9 întreabă: