Bacul picat nu merită o sinucidere. Mai bine nu te prezinți.
De emoții am scăpat cu alergare, jogging.
In loc sa te smiorcai atat, mai bine inveti.
Pune-ti alt obiectiv: sa-l iei cu 9. Asa sigur il iei cu un 6-7 (eu mi-am pus obiectiv sa-l iau cu 10 si l-am luat cu 9.28).
Tine minte: cand vrei 5, invata pentru 7. Cand vrei 9, invata pentru 10.
Bucura te ca nu dai la matematica! Consulta te cu psihologul școlii cand se Poate! Mergi la meditatii la romana(recomandat!)
Invata mai mult la istorie sau si geografie decât acele comentarii! Primele 2 subiecte sunt chiar usoare. După câteva ședințe de pregătire, ai sa renunți la comentarii. Istoria o poti rezuma. La geografie iti faci un plan simplu de idei. Ia notițe! Nu e mare lucru sa iei bacul! Asa ti se pare acum la 18 ani dar vei vedea ca in viata se pot complica lucrurile iar bacul nu e dificil deloc.
Hei. Am incercat sa iti scriu mesaj in privat dar nu pot.
E normal sa iti fie frica. E un examen important. Dar, nu trebuie sa te gandesti la suicid. Intelegi? Nu are rost. Viata merge inainte. Trebuie sa vorbesti cu cineva despre ceea ce simti si te deranjeaza, asa te vei simti mai ok dupa aia. Daca inveti il vei lua. Daca disperi asa nu rezolvi nimic. Viata ta nu valoreaza cat un examen. Sunt multi care nu au bac-ul si nu au murit?
La geografie poți încerca și site-ul acesta. Are foarte multe articole utile. Cele introductive sunt în partea de jos a listei, iar cele mai noi în partea de sus. https://geografilia.blogspot.com/2010/09/bac.html