| Bugabuga12365 a întrebat:

Salut,TPU! Am niste probleme..mari.Pana in clasa a 7-a a fost totul cat de cat ok..in a 8-a deja au inceput sa se schimbe lucrurile, iar acum..sunt a 9-a si e mai rau ca niciodata.Din prima zi colegii mei si-au batut joc de mine, si continua sa faca asta pana in prezent..acum stau in prima banca, singur..batjocorit si alungat de toti, tratat ca un gunoi si multe altele.Acum probabil o sa credeti ca,,am mintea in colturi",dar nu e asa,sunt deschis la idei noi, chiar si sociabil..am incercat tot,dar nu exista absolut nicio sansa sa ma inteleg cu ei.M-am saturat sa fiu eu ala bun,ala care e de acord cu ce vor ei,ala care-i ajuta pe toti, ala de care-si bat toti pl..In clasa aia nu vad alta solutie decat sa devin EMO..macar daca sunt evitat de toti,singur mereu sa ma acomodez cu asta, nu vreau sa fiu macinat in fiecare zi de singuratate..si nu vreau sa-mi tai venele si nu stiu ce rahaturi, doar sa fiu mai diferit.Cum sa fac asta?

4 răspunsuri:
| Blackrose101 a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa te schimbi din cauza unora care nu au ce face. Ignora.i si cauta.ti prieteni in alta clasa deoarece trebuie sa existe cineva pe care ti l.ai putea face prieten.

| Bugabuga12365 explică (pentru Blackrose101):

Nu mi s-a intamplat asta doar in clasa..se pare ca nu-s dorit de oameni..nimeni nu ma accepta

| AdrianAllForCs a răspuns:

Salut frate! Si eu sunt tot in clasa a 9-a, am un coleg care este tratat la fel ca tine, doar pentru simplul motiv ca este un pic mai diferit, adica mai cuminte... Needucatii ( ca asa sunt ei ), profita de orice om bun si isi bat joc de el. Chestiile cu Emo, vene taiate. sunt numai prostii. Roaga-te la Dumnezeu sa te ajute, si nu asculta criticile lor! Ai mare grija, bafta

| XVCDG a răspuns:

In primul rand trebuie sa atragi o atentie pozitiva asupra ta, acum depinde la ce liceu esti, daca esti intr-un grup scolar unde inteligenta celor din jur lasa de dorit nu te prea poti impune prin caracterul tau dar dca esti la un liceu teoretic sau la un colegiu nationala sau un alt liceu mai ridicat in standarde incerca sa atragi atentia prin lucrurile pe care le spui, cum te comporti si prin spontaneitate sau amuzament aceste trei lucruiri sunt in general usor remarcate si aduc o relativa buna atentie asupra ta.In momentul in care isi bat joc de tine incearca sa le intelegi oarecum gluma si o sa vzi ca daca de exemplu cineva iti va spune "Uite-l pe ala ce prost e..." si tu spui "Ce sa faca daca asa m-a lasat mama...laughing)" si zambesti o sa vzi ca intentia lor de a te necaji s-a cam spulberat din cauza rectiei tale pozitive.Dca nu merge stai linistit o sa se maturizeze ei cam prin clasa a11a si toul o sa fie bine. Poti incerca sa comunici cu fetele poate ele sunt mai "dezghetate" decat baietii si crede-ma daca reusesti sa le faci pe ele sa te considere special atunci si baietii o vor face deoarece fetele, colegele de clasa reprezinta o adevarata "cascada" de atragere a atentiei pozitive.Asa ca succes. FUNDA!