| Andreivs19 a întrebat:

Am o colega de banca la care tin foarte mult. Cand ma uit la ea, ea imi zambeste, sau in pauze mai glumeste cu mine. Oare ea ma place? imi mai zice ca am par frumos, ca scriu frumos. Pot sa fiu cu ea? DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

E prea putin, poate sa te vada ca pe un amic. In nici un caz sa nu mergi sa ii faci o declaratie, vei sfarsi in friends zone.
Trebuie sa urmaresti daca se poarta cu tine altfel decat cu ceilalti baieti. Ii zambesti, o privesti in ochi, ii faci complimente, vorbesti cu ea, ii propui sa o conduci acasa, o inviti pe afara (si cand va intalniti ii oferi o floare). Iti construiesti o relatie cu ea cu rabdare, declaratiile rareori merg bine.

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Esti baiat mare, nu inteleg ce te retine sa-i declari in fata ca-ti place de ea.Doar procedand asa vei putea afla ce doreste si bineinteles ce sentimente nutreste fata de persoana ta. Propune-i o plimbare si in cazul in care accepta ii poti dovedi ca tii foarte mult la ea.Cumpara-i un fir de floare si sigur te va saruta.

| neutrino a răspuns:

Da, poti sa fii cu ea mai departe in banca. Tu i-ai spus ca are ochi si picioare frumoase?

| AGNEZ a răspuns:

Buna, robert. ar trebui sa vorbesti serios cu ea despre ceea ce simtiti amandoi, pentru ca uneori, aparentele insala, crede-ma. poate doar te considera un prieten bun, poate ii esti simpatic, dar nu in modul in care crezi. deci tocmai de aceea lasa frica sau rusinea, si treci la treaba.