Draga mea, eu merg si pe principiul o privire spune mai mult decat o mie de cuvinte, zambeste-i, priveste l mai intens, saluta l si intreaba l cum o mai duce, fiind prietenii lui mai tot timpul cu el, nu vrei sa pari genul disperata, sau mai rau sa afle toata lumea ca il placi, afla ce ii place si ii poti cere sfaturi in legatura cu pasiunile pe care le are,,,,, sa zicem ca ii place sa citeasca, il poti ruga sa iti recomande o carte, sau spre exemplu daca e microbist il poti intreba diverse lucruri despre echipa lui preferata, dupa lucrurile vor merge de la sine, primul pas e greu
Ok...sunt de acord cu tine, dar daca am sa ma uit la el cu privirea aia,, imi place de tine" si poate el chiar nu ma place, poate ma considera prea mica sau eu stiu? ( am 15 ani- nu stiu nimic despre el-varsta nume, nimic, doar ca presupun ca e rocker sau pe-aproape). Si despre un alt baiat acum, crezi ca ar putea exista o relatie intre un baiat de a 12-a si o boboaca? Ce ar trebui sa fac?
Da logic, ca poate exista, depinde cum e baiatul
daca iti place de el mai intai cunoasteti va, comunicati cumva, daca nu ai tupeu roaga o colega sa te ajute,, Depinde de baiat, el te place?,, insa nu alerga dupa doi iepuri in acelasi timp, e posibil sa nu prinzi nici unul
incearca sa ii cunosti pe ambi foarte bine mai intai gen prieteni,,, si vezi ce e de capul lor, ps poate poate se aprinde ceva cu unul dintre ei >
Flaphya întreabă:
anonim_4396 întreabă: