Asta e cel mai important lucru!
Cu engleza, ții să ne dai pe spate.
Limba asta de la mămica ta o știi de parcă vorbiți în casă păsărește sau poate chineza.
Coool!
Nu văd care este problema ta! Ştiţi numai să judecaţi. Site-ul acesta a fost făcut pentru ca atunci când ai o nedumerire să poţi întreba aici! Este treaba mea cum mă exprim, dacă nu eşti în stare să mă ajuţi, mai bine taci din gură!
Ce fericire pe cei care nu știu că nu știu.
Ca la evanghelie. Fericiți cei săraci cu duhul!
Eu ți-am atras doar atenția, am tras un semnal de alarmă, și tu, în loc să-mi mulțumești te rățoiești la mine.
Ce-ai să mai plîngi tu peste vreo cîteva luni, cînd vor veni simulările și examenul de capacitate!
Ai să vezi tu cum ai să ajungi la o amărîtă de școală profesională, să te pregătești pentru fabrica de lustruit bastoane.
Să fii sănătos! Că de unde nu-i nici Dumnezeu nu dă!
Hai, pa!
Câteva*
când*
Dacă te iei de mine, măcar fă-o cum trebuie. :*
Amărâtă*
Măi, copile!
Așa cum scriu eu, așa e corect românește, nu cum ai învățat tu.
Distanța de aproape 55 de ani care ne separă mă îndrituiesc să îți spun că eu am dreptate.
Să-ți aduci aminte vorbele mele cînd vei fi trecut prin viață și poate vei ajunge și tu la vîrsta mea.
Să fii sănătos!
Îmi cer scuze, nu ştiu ce m-a apucat. E probabil destul de târziu şi n-ar mai fi trebuit să scriu acest comentariu, dar am simţit nevoia. Fiecare a fost crescut într-un fel şi după anumite criterii, e adevărat că pe vremea dumneavoastră acelea erau formele corecte, însă în momentul de faţă nu e aşa. Oricum, asta nu contează, am fost foarte nepoliticos şi îmi pare rău.
Eu zic totusi sa o iei pe prima. chiar daca la prima vedere nu oprea placi poate la a2a a4a o adori. ea poate chiar te iubeste.a doua tipa are deja iubit.vezi ca daca o iei pe ea. poate te ucide iubitul ei in bataie animalica, iar ea poate se foloseste de rine. eu as opya pentru prima.
Nu ar avea de ce să mă bată deoarece este banchetul şi e perfect normal să aibă un partener, nu cred că este dereglat psihic. Iar cât despre adorat, nu e cazul, o cunosc de muuuult timp şi niciodată n-am plăcut-o, de ce s-ar întâmpla fix acum? În fiecare zi o văd la şcoală dar nu am niciun sentiment faţă de ea.
Eu doar ti-am dat o parele. atunci i-ao pe a2a!
Avand in vedere ca a doua nu este disponibila...ar trebuii sa o alegi pe prima. Dar stai linistit, ca daca sunteti parteneri la un banchet, nu inseamna ca dupa trebuie sa ii faci cadou- rochia de mireasa... Puteti merge doar ca si prieteni! )), asta pentru ca i-ai promis, iar daca se da la tine, spune-i ca inca nu cauti o prietena si ca vrei sa fiti doar amici. Bafta! Si distracte!
eueueu68112 întreabă: