Intr-adevar aveti o relatie lunga, dar nu se merita sa stai cu o persoana care nu stie sa te aprecieze. dupa cum suna vrea sa iti dea liber. asuma-ti raspunderea si da-i tu papucii. sau intai afla daca vrea sa faca asta. oricum nu te lasa calcata in picioare!
Sa inteleg ca esti cu el de cand aveai vreo 13-14 ani?! Pai la varsta aia e de facut prieten? (nu ca acum ai fi vreo adulta) Ce copilarie mai aveti voi in zilele de azi, nu stiu!
Da,ar fi momentul oportun.Ii poti zice sincer.:"uite care e treaba..nu mai merge." sau"imi pare rau..hai sa luam o pauza"nu trebuie sa te tii dupa el daca nu simti asta.
Ai suportat cam mult timp, daca asta se intampla de atunci.Profita de orice moment pentru a incheia relatia.Fi cat mai ferma, altfel o viata chinuita va deveni o obisnuinta pentru tine.
Iti dai seama, saracuta, de pe la vreo 13 ani tot suporta! Adica nu stiu de ce ma mir, ca in ziua de azi la 12 ani e deja normal sa fii mamica
Inteleg ca fiind atat de tanara, poate ca a considerat firesc comportamentul lui.
Eu zic ca trebuie sa te desparti de el, daca nu te respecta nu are rost sa mai fi-ti impreuna.
Spune-i pur si simplu ca te-ai saturat sa nu fi apreciata si ca nu mai vrei sa fi cu el, nu merita sa-l lasi sa se comporte asa cu tine
Twister09 întreabă: