| yOiNgErAsUlTaU a întrebat:

Am o dilema vreau sa ma despart de iubitul meu si suntem impreuna de aproape 3 ani si sincer in acesti 3 ani profita foarte mult de mine, se da la alte fete si nu mai am sentimente pentru el ca in primul an.Ieri am petrucut ziua cu amicii mei si el s-a suparat si a spus ca are ceva sa imi spuna.Credeti ca asta ar fi momentul potrivit sa ma despart de el sau ar trebui sa mai astept? Vreau parerea voastra si daca se poate in ce mod as putea sa ma despart de el?

Răspuns Câştigător
| MxR a răspuns:

Intr-adevar aveti o relatie lunga, dar nu se merita sa stai cu o persoana care nu stie sa te aprecieze. dupa cum suna vrea sa iti dea liber. asuma-ti raspunderea si da-i tu papucii. sau intai afla daca vrea sa faca asta. oricum nu te lasa calcata in picioare!

7 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Sa inteleg ca esti cu el de cand aveai vreo 13-14 ani?! Pai la varsta aia e de facut prieten? (nu ca acum ai fi vreo adulta) Ce copilarie mai aveti voi in zilele de azi, nu stiu!

| Stefy200 a răspuns:

Da,ar fi momentul oportun.Ii poti zice sincer.:"uite care e treaba..nu mai merge." sau"imi pare rau..hai sa luam o pauza"nu trebuie sa te tii dupa el daca nu simti asta.winking

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Ai suportat cam mult timp, daca asta se intampla de atunci.Profita de orice moment pentru a incheia relatia.Fi cat mai ferma, altfel o viata chinuita va deveni o obisnuinta pentru tine.

| Esperança a răspuns (pentru Danut_Popa_1961):

Iti dai seama, saracuta, de pe la vreo 13 ani tot suporta! Adica nu stiu de ce ma mir, ca in ziua de azi la 12 ani e deja normal sa fii mamicahee hee

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru Esperança):

Inteleg ca fiind atat de tanara, poate ca a considerat firesc comportamentul lui.

| fearlessss a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa te desparti de el, daca nu te respecta nu are rost sa mai fi-ti impreuna.
Spune-i pur si simplu ca te-ai saturat sa nu fi apreciata si ca nu mai vrei sa fi cu el, nu merita sa-l lasi sa se comporte asa cu tine

| Pepsy92 a răspuns:

Orice zi, ora, mint, secunda e un moment potrivit sa te desparti de iubit/a