Bună.
Tu la 14 ani urmezi cure de slăbire? Ai probleme cu capul?
O alimentație echilibrată și cât mai sănătoasă și mișcare fizică zilnică.
Renunță la grăsimi, prăjeli, fast-food-uri, conserve, mezeluri, dulciuri, etc. pentru că au multe calorii!
Nu te mai suporți? Învață să te accepți, nimeni nu este prefect, da?
calorii.oneden.com, să te orientezi la alimentele sărace caloric, multe fructe și legume proaspete consumate zilnic, ceaiuri depurative (1-2 căni pe zi), seara o cină extrem de săracă în calorii, nu sări peste micul dejun.
Trebuie să mănânci, nu să te înfometezi. Deja ai făcut cunoștință cu efectul eu-eu care nu este tocmai plăcut. Ambiția la tine lipsește, caut-o și nu-i mai dai drumul niciodată.
Pa, pa.
Nu trebuie sa ti cura de slabire, mai ales la varsta asta! Zici ca ai aproape 15 ani, esti mica, mai ai mult timp ca sa cresti si sa te dezvolti psihic si mental. Accepta-te pe tine insati si vei vedea ca lumea va incepe sa te iubeasca, pentru cine esti tu cu adevarat. Vei arata bine! Si daca vrei sa faci sport, parerea mea e ca baschetul sau innotul e cel mai bun! Succes!
Esti foarte scunda.Adica o fata de la mine din clasa are 10 ani si 1.51.Ar trebui sa faci inot 1/2 si o sa se vada rezultatele sau baschet pentru a te inalta. Daca nu iti iese, traiesteti viata si nu iti mai face griji. Oamenii o sa te iubeasca pentru cea ce esti, nu pentru fizicul tau.Stai linistita.Ti-as recomanda sa nu mai mananci fast-food.
Esti foarte scunda.Adica o fata de la mine din clasa are 10 ani si 1.51.Ar trebui sa faci inot 1/2 si o sa se vada rezultatele sau baschet pentru a te inalta. Daca nu iti iese, traiesteti viata si nu iti mai face griji. Oamenii o sa te iubeasca pentru cea ce esti, nu pentru fizicul tau.Stai linistita.Ti-as recomanda sa nu mai mananci fast-food.Succes~!