Sub nicio forma, doar printr-o minune, imi pare rau.
Cu toate eforturile, mai cresti maxim 5cm.
Dăduse un documentar acum ceva timp despre o fată mai mica de înălțime (în opinia ei) care vroia sa se înalte câțiva centimetri. Vreo 5 parca. Și nu știu pe le ce clinica din America (ca de acolo era), făcuse cu nu știu ce dispozitiv sa o dacă sa crească în înălțime. În câteva luni (sau 2 ani erau?!) era mai înaltă cu aia 5 cm și ajunsese pe la 1, 70. Nu făcuse nimic complicat (nici lui puștiulică ăsta nu o sa ii para care, btw, nu poți creste mai mult decât tac-tu ca asa e genetica). Ii rupsera aia picioarele, ii puseră dispozitivul ăla în locul ala, ii depărtarea oasele la câțiva milimetri, ii inchisera operatia. Mergea la câteva săptămâni când începea sa se sudeze și sa se formeze osul sa ii mai rupa iar oasele și sa le depărteze cu alți câțiva milimetri. Și tot asa pana când procesul fu gata.
Da, stiu procedura, dar ma indoiesc ca vrea sa apeleze. 6 luni dureaza, din ce-mi amintesc. 6 luni sa stai in spital, ca n-ai cum sa pleci, cu niste tevi bagate prin picioare. Sounds like lots of fun.
Natural mai poate creste 5cm, tot natural este sa fie mai inalt decat tatal lui, nicidecum exact cat el.
Procedura aia e folosita de obicei de wanna-be modele.
Un NU categoric. Nici macar 1.75. Probabil tot 1.70 daca ii atingi si pe aia.
Imposibil.Abia mai cresti la 17 ani.Sansele sunt de 0%., Bine, daca iti iei tocuri da.(chiar daca esti baiat l
Marius339 întreabă: