Din cate observ, esti in friendzone, sau cel putin aproape de el. Faptul ca nu te invita in oras si nu te suna este absolut normal, foarte rar fetele invita baietii in oras. Sfatul meu este sa incerci sa vorbesti tu cu ea de preferat fata in fata.Incearca sa o scoti tu in oras, spune-i ca momentan e o fata ok si ca vrei sa o cunosti mai bine sa vezi daca se ridica la nivelul asteptarilor tale.Acest lucru o va face sa investeasca mai mult in relatia voastra.Incearca sa treci treptat cand vorbesti cu ea,de la subiecte obisnuite(scoala,hobby-uri,etc) la unele mai interesante, atat pentru tine cat si pentru ea(care e cea mai frumoasa amintire a ei, intamplari amuzante din copilarie, subiecte cu tenta sexuala, etc.). Daca reusesti sa gasesti subiecte comune incearca sa le mentii cat de mult, din cauza lor o sa creati o conexiune mai puternica intre voi.Sa nu uit, incearca sa nu ii mai asculti toate dramele cotidiene, nu esti canapeaua ei psihologica...Incearca de asemenea sa adopti o atitudine pozitiva, si sa radiezi de incredere.Fi relaxat cand vorbesti cu ea. Sper sa o scoti la capat cu bine, tine-ma la curent! Bafta!
Cred ca ea e extrovertita, iar tu introvertit. + ca mi se pare ca mnesimtita si superficiala fata... nu prea da doi bani pe tine si cred ca ar trebui sa te indrepti catre o fata care sa te merite
de ce ii acorzi atentie unei persoane ce nu merita, iar persoanele care merita sunt ignorate? tie nu iti place cand cineva iti face acest lucru, dar fix asta faci si tu
Poate nu ti acorda atenția care o acorda celorlalți pentru ca si ea te place si evident ca ii e rusine sa te bage in seama sau sa te cheme undeva. Rămâi tu însuți, încearcă să vorbesti cu ea si o sa ti dai seama dacă te place. Si mai tarziu fa ti curaj si spune-i ca o placi.
Fa primul pas! Grabeste-te ca din ce aud te apropii de friendzone si e greu sa iesi. Spune-i sa iasa cu tine nu fii timid. Ea ii ia pe acei baieti in brate deoarece ii considera buni prieteni si faptul ca te-a luat si pe tine este important pentru ca este un semnal de alarma ca incepe sa fie cu tine ca si cu ceilalti. Spune-i-i ca este frumoasa si fa-o sa rada dupa invit-o in oras la un film sau suc. Daca vrei sa fie a ta nu mai astepta si fa tu primul pas. Multa bafta! Pupici!