anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, am o intrebare ce ma framanta de cateva zile, stiu ca am doar 15 ani dar imi este frica ca acest lucru sa nu ma afecteze pe viitor. Pai problema mea este ca nu am vorbit niciodata cu o fata si nu stiu cum sa vorbesc cu o fata, nu prea stiu cum sa vorbesc cu persoane in general exceptandu-mi prietenii din copilarie. Nu am idei despre ce ar trebui sa vorbesc si daca sunt bagat in seama ma emotionez mai ales daca este o fata pe care am placut-o in trecut. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Davidutz777 a răspuns:

Îți spune fratele tău că dai ție rușine nu o sa faci nimic, rușinea nu te ajuta cu nimic în această privință, încearcă să găsești subiecte de vorba din ce vezi in jur, din ce ai făcut în ziua respectivă despre felul cum sunt îmbrăcate, fa le sa rada, fa mișto de ele așa mai subtil. și Intr un mod mai frumos, da le mesaje, întreabă le cum se simt, ce au făcut în ultimă vreme. și fi înțelegător cu ele și răbdător, fetelor le place sa povestească unui băiat de foarte multe lucruri care le deranjează iar tu trebuie sa le ți " pe coarda " cum a ar spune, boss daca nu ai încredere în tine nu o sa faci nimic... Fi încrezător. daca încerci să vorbești cu o fata și te place, vorbiți in continuare, daca nu, atunci nu s-a sfârșit lumea. caută în continuare până găsești una să te iubească și tu la randul tau sa o iubești!

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"nu am vorbit niciodata cu o fat...Ce ar trebui sa fac?"

ești la școală, ai colege?

| Eduardmihnai a răspuns (pentru sierra1):

Da, dar nu am avut o conversatie adevarata maxim ne salutam si cam atat

| sierra1 a răspuns (pentru Eduardmihnai):

Nu-i bai, tocmai ce-ai intrat la liceu, e timp gârlă

| Eduardmihnai a răspuns (pentru sierra1):

Nu stiu ce sa zic...

| Davidutz777 a răspuns (pentru Eduardmihnai):

Îți spune fratele tău că dai ție rușine nu o sa faci nimic, rușinea nu te ajuta cu nimic în această privință, încearcă să găsești subiecte de vorba din ce vezi in jur, din ce ai făcut în ziua respectivă despre felul cum sunt îmbrăcate, fa le sa rada, fa mișto de ele așa mai subtil. și Intr un mod mai frumos, da le mesaje, întreabă le cum se simt, ce au făcut în ultimă vreme. și fi înțelegător cu ele și răbdător, fetelor le place sa povestească unui băiat de foarte multe lucruri care le deranjează iar tu trebuie sa le ți " pe coarda " cum a ar spune, boss daca nu ai încredere în tine nu o sa faci nimic... Fi încrezător. daca încerci să vorbești cu o fata și te place, vorbiți in continuare, daca nu, atunci nu s-a sfârșit lumea. caută în continuare până găsești una să te iubească și tu la randul tau sa o iubești!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este normal să fii emoționat, aceastî emoție te conduce și te determină să te apropii și să o cauți pe fata aceea. Controlul emoțiilor nu îl poți face cu teorii, trebuie pur si simplu să exersezi.