| ruxi2203 a întrebat:

Salut,tpu...am o intrebare.Ce reprezinta pentru voi scoala?

5 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

O institutie care si-a cam pierdut scopul initial odata cu trecerea timpului. Acum nu mai este numai un loc unde se studiaza si se desfasoara activitati legate de acest lucru, ci multe aspecte s-au dat peste cap. Nu incep sa enumar, fiindca nu mai termin. Cat despre colectiv, nici nu mai spun. In orice caz, pot spune ca abia astept sa termin liceul.

| Elvina a răspuns:

Liceul - mormânt al tinereții mele. Bacovia

| SergiuBoss11 a răspuns:

Penitenciarul! Doar ca e mult mai rau...

| papusica987 a răspuns:

Un mare ****straight face
scuza-mi exprimarea insa altcumva nu pot sa ma exprim.
sunt foarte nemultumita de profesorii care vin la clasa croiti pe elevi sa-i asculte si sa le dea note micioh go on
a devenit deja o obisnuinta ....nu te mai duci la scoala de drag.mergi cu frica, ca nu o sa iei note de trecere si ca sigur se gaseste vreun tampit de profesor sa te lase corigent.
daca un profesor nu preda toate materiile, cum au pretenti ca un elev sa le invete pe toate?
mai sunt si 6 ore pe zi, si daca se intampla sa nu inveti iti sar toti in cap de parca ai avea o singura materie nu se gandesc ca sunt 6oh go on.
ca sa nu mai spun ca nu se gandeste nimeni ca avem si o viata privata si ca nu totul se invarte in jurul scoliihappy mai avem si probleme...
noi trebuie sa intelegem cand un prof are o problema si nu pote ajunge la ora, dar ei inteleg? Nu!

abia astept sa termin liceuu`!

| scumpik112 a răspuns:

Pentru mine scoala inseamna plictiseala totala laughing