Iei una bucata tigara, o bagi in gura, o aprinzi si tragi in piept. nasol e ca la inceput ametesti. nu`i numic greu. incearca si o sa vezi.
funda?
Pui tigara la gura, respiri(din gura), iai tigara din gura si suflii.
P.S. Nu fumez!
Ciudata intrebare.Pur si simplu tragi din tigara, iar dupa tragi in piept ca si cum ai inspira aer pe gura. Sper ca ai inteles...
Eu fumez de la 5 ani ca mi-a dat sora mea, acum am 12 ani si pot sa ma las oricand vreau dar tot cateodata ''imi e pofta''.si cum au spus ceilalti aprinzi tigara si tragi din ea pur si simplu cum ai trage aer in piep cand inotzi vot?
Mai bine lasa tigarile ca nu`ti aduce nimic bun am 3 ani de cand fumez si nu`s mandra cheltui banii degeaba si nici nu poti s te abtii
Dar iti zic, pentru ca este corpul tau.
Bagi tigara cu filtrul in gura o aprinzi si in momentul ala tragi in piept. exact cu ti-ai lua aer sa te duci cu capul la fundul bazinului. sh il dai afara. Daca te ineci, incearca ca nu vomiti)))
succes!)))
Deci pe cuvantul meu. din toate intrebarile aici am vazut cele mai multe raspunsuri ). duda? aprinzi tigara. o bagi in gura tragi din ea. ca si cum ai respira aer normal. unii ametesc la inceput altii nu. la mine din prima tigara care am tras'o m-a bagat prietenu meu sa trag cat pot de mult dar nu am ametit acum depinde de persoana bafta la fumat
Nu te apuca de fumat pentru ca is ca si drogurile si nu te poti opri si faci risipa de bani
Cum se fumeaza? imediat intrebati si cum se baga in vene si chestii din astea...
anonim_4396 întreabă:
oCiudata întreabă:
alexiss_9225 întreabă:
Marius339 întreabă: