| Marinelacostache03 a întrebat:

am o intrebare.
Deci, pentru inceput vreau sa spun ca am avut o prietena incepand fin septembrie, am fost prietene foarte bune pana cand mi am dat seama ce fel de persoana e, adica atunci cand realiza ca incep sa vorbesc si cu alte persoane, incerca sa bage râcă astfel incat sa ma îndepărteze de ei. Prin octombrie am inceput sa vorbesc cu un coleg de clasa(este gay, deci nu vorbeam cu el in sensul ala) cu care nu prea avusesem sansa sa vorbim(noi fiind boboci) si chiar am inceput sa fim prieteni foarte buni, iar de cand eu si tipul respectiv suntem prieteni, ea nu inceteaza sa gaseasca motive pentru a se certa cu mine, bagand argumente de genul: " ma ignori",," l ai alege pe el in locul meu". Si adevarul asta este, l as alege pe el, el nu ma barfeste la toti si nici nu baga râcă la altii, iar pe langa asta este si o companie mult mai placuta decat ea... iar acum tot ma cert cu ea... toate astea dupa ce am incercat sa i mai dau o sansă dupa tot ce a facut, iar ea tot imi scoate ochii ca il aleg pe el in locul ei. Nu stiu ce sa i mai fac, am nevoie de un sfat. Multumesc frumos

1 răspuns:
| Deliaaa2003 a răspuns:

Asta este o prietenie toxica care nu o sa te duca la nimic.Crede ma ca am suferit mult din cauza anumitor "prieteni" si de cand am avut puterea sa zic gata sunt mult mai fericita si linistita.