| SergiuNico a întrebat:

Am o intrebare despre "cumparaturile pe internet" ..am comandat o husa pentru telefon de pe Okazii si vanzatorul nu imi prezinta "incredere maxima" (poate si din cauza calificativelor negative.din 400 pozitive.40 sunt negative). Comanda se face prin posta..si imi vine peste 3/4 zile..intrebare:
La posta..cand primesc coletul.pot desface comanda si in caz de..nu e ceea ce imi trebuie acolo.pot sa il returnez? Adica este posibil asa ceva prin posta? Si in caz de pot sa il returnez..ma v-a costa ceva pentru transport?

8 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Din 400 pozitive 40 sunt negative? Interesant...

| SergiuNico explică:

Sunt 95% sigur ca este un fake.l-am sunat si telefonul e inchis. Eu il cunosc pe postas..suntem prieteni de familie. daca l-as ruga sa il returneze. oare ar accepta? (nu e altcineva la posta decat el.el se ocupa de tot). uitati aici anuntul: http://www.okazii.ro/......a140833694

suntserios
| suntserios a răspuns:

Coletul il desfaci dupa ce platesti

| SergiuNico explică (pentru suntserios):

Ok asta stiu.dar daca nu imi covine si vreau sa il returnez?

| suntserios a răspuns (pentru SergiuNico):

Asta te intelegi cu vanzatorul, dar ma indoiesc ca iti convine sa o returnezi, o sa te ajunga transportul cat husa

| halogen001 a răspuns:

Cred ca poti desface coletul numai dupa plata lui. Poti intreba asta la posta cand mergi dupa colet. Am comandat si eu husa telefon chiar pe Okazii, tot prin posta si a fost ok. happy

| PreaTareღ a răspuns:

Coletul e dupa ce platesti

| NaneSchizophrenia a răspuns:

Nu-l poti, eventual pentru linistea ta, si-l poti returna in 4 zile si nu te va costa!
Bafta!