| Andrei9987 a întrebat:

Am o intrebare :
E un baiat la scoala care tot zice ca ma bate si se da mare ( cu toate ca mai demult i-am dat o lectie daca intelegeti laughing ). Intrebarea este:
Sa-l bat ca sa ma lase in pace? Cu toate ca nu vreau sa fiu sanctionat pentru ca si pe trecut am mai fost si mna...

Multumesc.

2 răspunsuri:
| DevidALex a răspuns:

Ceau,Pai poti aborda problema in mai multe feluri,Il poti lasa sa se lauda si sa tot zica ca te bate ( desi daca e atat de convins ca te poate bate,trebuia sa sara deja la tine pana acum ) Poti sa il ignori si sa iti vezi de treaba ta ( atat timp cat nu pune mana pe tine ),Poti sa il spui la profesori/diriginte ca tot te ameninta ( Desi e riscul sa fi etichetat ca paraciosul clasei,dar ce iti pasa? )
Sau sa ii dai o lectie in afara scolii,sa nu risti sanctiunea.
Am trecut de multe peste fazele de genu + maturitatea etc,dar poti incearca toate variantele de mai sus,Incearca prima data pe cale pasnica sa rezolvi conflictul,si daca nu, poti ori sa il ignori ori sa il inviti la un dans in afara scolii, Oricum, tu trebuie sa stii ce trebuie sa faci, fiindca tu esti implicat in mod direct.Bafta!

| Papusa_Oly_1998 a răspuns:

Violenta nu este o solutie, cu baiatu ` respectiv incercati sa discutati aceasta problema si daca nici asa nu intelege rezolvii fi` violent laughing
Te pup :*
Fundita? :*