| Tru3Darkness a întrebat:

Am o intrebare mai ciudata. Ar trebui sa consult un psiholog? Adica, am 17 ani si da nu prea sunt o persoana sociabila, stau toata ziua in fata pc-ului neavand ce sa fac deoarece stau la tara, nu am chef de persoane noi, ideeile despre moarte nu ma prea deranjeaza. Daca ar fi sa mor m-as bucura. Am destul de multe dezamagiri si in "dragoste" sa zic asa si chestia asta ma face sa nu mai cred in dragoste si sa ma interiorizez mai mult. Chiar daca vad o fata draguta ajung sa o cunosc si eu nu ma las sa trec mai departe deoarece imi tot spun ca nu am sanse. Cu parintii nu discut aproape reloc avand in vedere ca stau la pc cam toata ziua. Ce ziceti? Ar trebui sa vizitez un psiholog sau e degeaba? Mersi happy

Răspuns Câştigător
| AtateaConditii a răspuns:

E un prim pas psihologul si daca ai avea curaj sa faci cateva provocari nebunesti ca sa scapi de ideea ca tu nu ai sanse la nimic. Stii ce imi alină mie durerea? Cand aud ca si altii o auhee hee. Cauta sa vezi ce iti place, ce iti alină durerea sulfeteasca. Si curaj omule curaj, daca nu iti pasa ce zice lumea despre tine esti cel mai fericit, lucră la asta sa scapi de gandul: oare ce o sa zica lumea de mine? Vai ce penibil sunt! Esti un om dintre cele 7 miliarde de oameni, de ce sa fi tu cel perfect? Da-o incolo de treaba. Fa ce te taie capul pana mai esti tanar si ti se permite ca dupa aceea te trezesti si iti dai seama cat de fraier ai fost si nu mai poti face ce iti doresti ca ajungi la bulăuhappy( nu neaparat inchisoare:p)

6 răspunsuri:
| Lidia02 a răspuns:

Cu siguranta ar trebui, psihologu te ajuta sa treci peste orice si sa nu iti fie rusine... cel mai bine este sa mergi, esti tanar doar nu vrei sa iti pierzi tineretea asa, nu?! Fa bine si mergi :*

| AndreeaMaria5627 a răspuns:

Si eu sunt la fel. Si eu am fost la unul, insa nu stiu, aveam impresia ca nu ma ajuta, adica, chiar nu ma ajuta si nu ma intelegea. Poti sa mergi si tu la unul, poate iti va placea insa, eu nu discutam despre problemele mele ci despre cum am eu programul si alte chestii, eu zic ca treaba asta e de la sine si cand vei fi pregatatit vei socializa. Asta e doar parerea mea. Sper ca te-am ajutat!

| pikakatejulia8 a răspuns:

Consulta un pshiolog, si cum. ti-ai bagat in cap ca e naspa viata gandeste-te cum te simti la primul sarut sa iesi cu amicele in oras sa barfesti sa iesi la prima intalnire cu iubitu sa faci dragoste ..bine asta e in viitor rolling on the floor sa ai bebelus sa il cresti, sincer daca as fi..doamne feri in locul tau m-as gandi alfel ori as vizita un pshiolog ..omg.daca te gandesti asa, nu e bine deloc crying

| GabrielaIoana a răspuns:

Du-te la psiholog, nu e normal sa fi asa. Ai o viata de trait.

| SandyLascu a răspuns:

Eu cred ca, cit de rele ti se par lucrurile, nu trebuie sa te deranjezi ci sa incerci sa treci mai deperte, sa iti faci noi prieteni si sa iti petreci mai mult timpul cu ei. Astfel totul va trece de la sine. Si in legatura cu Dragostea, poti trece peste, trebuie sa fii mai puternica si sa iti spui ceva de jenul "Nu e de nasul meu" sau " Merit unul mai bun" asa te vei mai linisti, si poate iti faci doua-trei prietene mai bune cu care sa va plimbati pe acolo, si poate iti gasesti chiar si un iubit! Nu e nevoie de nici un psiholog! Am avut si eu asa niste perioade, dar cu timpul totul era din ce in ce mai bine. Poate asta e chiar spre binele tau? Bafta, te sarut

| Mariusflo a răspuns:

Cel mai bine ar fi să consulţi un pshiolog şi să-i descri majoritatea lucrurilor care te deranjează, pas cu pas. Nu e normal să fi aşa.