| pomirlianu a întrebat:

Am o intrebare mai simpla. Imi place de o fata.(am 13 ani si ea la fel). Cum sa o fac sa ii placa de mine? Va rog sa imi dati mai multe raspunsuri. Dau funda la cel mai util raspuns!

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey! Fii apropiat de ea, comporta-te frumos, ajut-o daca are nevoie de ceva sau daca nu intelege ceva si tu stii.
Fii bun, daca cineva se ia de ea atunci fii alaturi de ea si n-o lasa sa fie batjocorita.
De asemenea poti sa faci si mici gesturi (ex:sa-i deschizi usa, sa fii gentleman, sa ii explici ceva de la o lectie care ii da batai de cap, daca duce ceva greu atunci s-o ajuti sa-l care etc) Poti sa-i faci mici complimente despre par, haine etc. (De ex: Frumoasa rochie. Imi place cum ti-ai aranjat parul etc intelegi tu)
Pentru fete un gest mic poate sa insemne foarte mult.
De asemenea vorbeste cu ea cand ai ocazia. Daca nu stii ce subiect sa abordezi atunci vorbeste despre ea dar nu o intreba ceva ciudat din senin. (intelegi tu...)
Cel mai important fii de gasca si zambeste-i mereu.
Cam atat pentru moment!
Bafta!

-Blytz-

5 răspunsuri:
| Henriette1165 a răspuns:

Vorbiti. Diverse lucuri, cautati lucruri pe care le aveti in comun si discutati.

| j1NNNx a răspuns:

Te duci la ea cu tupeu, si ii spui in fata ce sentimente ai pentru ea happy

| jajajaja14 a răspuns:

Ai putea, pentru început, să vorbeşti cu ea, zic. Doar ca prieteni. Află lucruri despre ea. Arată-i că-ţi pasă de ea şi de părerile ei. U know, chestii de genul. Apoi, după ceva timp, spune-i că o placi.
Oricum, nu ar trebui să te strofoci prea tare. Relaţiile la vârsta asta nu sunt cine ştie ce.

| LovelyA17 a răspuns:

Dacă voi vă cunoașteți de mult timp e ușor să-ți dai seama dacă ea te place sau nu. Încearcă s-o cunoști bine să știi ce-i place, pune-i diverse întrebări la care ai vrea să ai răspuns. Împrieteniți-vă ca băiat și fată, mai rar așa prietenii big grin Mereu unul din ei cedează. Dacă tu o vei cunoaște bine pe acea fată, îi vei cunoaște preferințele ..sigur îți va fi ușor s-o cucerești. Poate iubește romantismul sau poate nu, află! )) Până la urmă spune-i că o placi să nu ți-o ia altul până te gândești tu. ^^ Ai putea regreta. Baftă! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii zici ca esti fan one direction.