anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare numai si numai pentru fete, deci fara baieti va rog!
Deci...Azi de dimineata mi-a venit ciclul si ca intotdeauna sunt prost dispusa, nu am chef de nimic.Ma plictisesc de moarte,va rog sa-mi ziceti niste activitati pe care le pot face si... daca tot intreb, imi puteti spune si ce marca de absorbante preferati?

Răspuns Câştigător
| pufoshenia24 a răspuns:

Pai ai putea eu stiu sa te uiti pe net la ceva amuzant sa mai iesi din starea asta. apropo uitati-va frate toti la satana cartoons de pe youtube. o sa faceti pe voi de ras. asa revenind. ce marca de absorbante as preferathinking pai cred ca always libresse bella cam astea. voi fetele?kisswinking

2 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

In primul rand trebuie sa stii ca si baietii stiu de menstruatia noastra, uneori mai bine, ba chia zic chiar ar trebui sa stie.
Ce ai putea face? De obicei ce -ti face placere.Mergi in parc stai pe o banca si citeste o carte.Sau gaseste un film bun pe calculator.Intalne-te cu prietena si vorbiti dea-le vostre.
in orice caz, activitati cum ar mersul pe bicicleta sau cu rolele cat mai putin.
Eu ca marca de absorvante folosesc alwals, si sunt multumita.

| Rebelicious a răspuns:

Salut!
De obicei, eu stau pe calculator/ telefon, caut filme de comedie si ma uit e ele online subtitrate. Sau stau pe site-uri de socializare.
Activitati, sincer, numai sa inviti o prietena la tine sa povestiti.
Sau sa iti gatesti ceva (nu judeca!).
Si eu aleg Always... sau Inea sau Bella (mai necunoscute).
Sper ca te-am ajutat!