În care mă îndrăgostesc mai des? Ciudată formulare.
Mie îmi plac foarte mult ochii albaștri. Dar nu țin neapărat să și aibă culoarea asta a ochilor, doar îmi place și atât.
Au zis mai mulți că nu contează, dar eu o să-ți răspund totuși.
Știi vorba: „Ochii negrii și căprui fură inima orcui." Eu... sunt de-acord cu ea.
O zi bună!
Nu conteaza asta pentru mine cand ma indragostesc de un baiat si nu sunt pretentioasa cand vine vorba de culoarea ochiilor. Recunosc ca pe langa fetele care iubesc baietii cu ochii verzi sau albastrii ( nu am nimic cu ei, dar sunt prea spalaciti. Te pierzi in ei este poate adevarat, dar ochii unui barbat ar trebui sa exprime curaj sau putere, in mare parte pasiune si dragoste), mie imi plac multe ochii negri deoarece reprezinta un abis mplin de mister si secrete si multe altele pe care nu le mai enumar, dar si cei caprui dupa care ma topesc mereu, iar asta nu numai pentru ca se gasesc des baieti cu ochii caprui si pentru ca acesti baieti ce au ochii caprui nu se lauda in ei cu vai ce ochi am eu, sunt asa de diferit, nu seaman cu toti prostii ce au ochii monotoni de fiecare data.Un baiat cu ochii caprui se poate imbraca in orice daca e la moda, poate fi asa cum vrea si poate exprima ce vrea. Ochii caprui sunt o combinatie intre negru verde si albastru, iar asta in seama ca au cev
Ca au ceva din fiecare culoare a ochiilor. Cum am mai spus, chiar nu conteaza asta pentru mine. Interiorul exprimi prin ochi starile de bine, iar daca interiorul unui baiat este vai de mama lui, ochiii oricat te-ai pierde in ei atunci chiar nu te mai pierzi...
Mie imi plac ochii caprui mai inchisi, stiu ca multora le plac ochii albastri( si nu stiu de ce?!)...
Sincer la mine nu a contat niciodata dar absolut niciodata culoare ochilor prietenului meu, aveam relati in care nici macar nu stiam exact ce culoare are ochi prietenului meu pentru ca ti-am zis ca nu conta Dar daca tot ai intrebat hai sa-ti raspun prin un exemplu ca sa zic asa: baiatul de care m-am indragostit eu cel mai mult avea niste ochi albasti asa de frumosi mamaaaa te pierdeai in ei
Marius339 întreabă: