| avilla55 a întrebat:

Salut TPU,am o intrebare pentru fetetongueentru voi, conteaza mai mult aspectul fizic decat (aici nu stiu cum sa-i zic, asa ca o sa-i zichappypartea sufleteasca? happy

9 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

La început contează pentru toată lumea, însă cu timpul fiecare-și dă seama că de caracter trebuie să se îndrăgostească, nu de fizic.
Baftă!

| M1hai a răspuns:

Merg cam 70 % cea sufleteasca apoi 30% infatisare, degeaba arati bine daca nu stie sa iubeasca si nu stie sa se comportewinking

| anonima01 a răspuns:

Bineinteles ca fetelor le place ca baiatul de langa ele sa arate bine, dar eu cred ca fata ca si partea sufleteasca conteaza. Adica nu vrei un tip care sa fie extrem de frumos la exterior si urat in interior, ca sa zic asa, vrei pe cineva bun la suflet care sa te iubeasca si sa fie langa tine la greu. Eu cel putin asta vreau si bineinteles ca vreau un baiat care sa ma faca sa rad si sa ma simt bine in compania lui. In concluzie eu cred ca conteaza mai mult partea sufleteasca.

| restroccck a răspuns:

Amandoua

| AnneSiAtat a răspuns:

Bună wave.
ambele părți contează, însă cel mai mult cea sufletească. degeaba arăți impecabil, dacă nu ai un suflet curat, zic. însă și aspectul fizic spune câte ceva despre tine, despre personalitatea ta. știi vorba aia :"haina face pe om".
Bye.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnneSiAtat):

Sunt curios, oare, ce poate face haina pe om? Hai că omu', da, ar putea face multe pe haină, dar invers?!

| AnneSiAtat a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei bine...
orice e posibil whistling.

| HinataYuno a răspuns:

Pentru mine, partea sufleteasca prima data, dar nu strica daca arati si binisor, dar nu e o chestie esentiala.

| iuly92 a răspuns:

In primul rand, hai sa fim sinceri si seriosi.Atunci cand mergi pe strada si vezi o persoana indiferent ca e fata sau baiat...normal ca te atrage prima oara aspectul fizic nu sufletul.Dar....degeaba arati bine daca nu esti un om cald, bland si cu un suflet bun!