Daaaa... noua ne plac Baietii care au un comportament dragut:X:X daaa cei sensibili, dragastosi sunt dupa parerea mea Foarte Foarte draguti, si cred ca plac tuturor fetelor. aaa... prin comportament dragut vreau dau niste exemple poate te vor ajuta vreodata (sa o iei pe tipa in brate pe neasteptate, cand mananca stixuri sau grisine ceva mai lung sa zic asa ai putea sa te duci la ea si sa mancati din acel stix impreuna pana cand buzele voastre sunt gata sa se intalneasca, Gadil-o, pune-i anumite porecle, Alint-o, vorbeste cu ea prin sms-uri, spune-i poezii amuzante de dragoste crezi in dragoste la prima vedere sau mai trebuie sa mai trec odata. ma rog le gasesti pe net. nu uita cand dai ochii cu ea, Nu uita sa ZAMBESTI, scoate un mic zambet si ei o sa-i placa jucati-va impreuna, alearg-o iar cand o prinzi iau in brate puternic) sper ca te-am ajutat asta e parerea mea.
Depinde de fiecare fata. Mie personal nu-mi plac baietii "dragastosi" o doza mica de sensibilitate nu strica.
Sigur ca ne plac cei sensibili si dragastosi, cui nu-i plac? desi aceea sunt cam rari
Buna
mie una imi plac baieti sensibili, dragastosi, sinceri si respectuosi. :*
misauratcuviata întreabă: