Am o chestie sa simt energiile oamenilor prin ceea ce scriu. Imi place energia ta, e foarte misto si cred ca esti un tip tare de treaba. De aia eu zic ca te poti baga in seama cu ea, pari a fi o prezentare tare placuta. Incearca sa treci peste rusine, gandeste-te ca si ea e om ca tine, nu ai de ce sa te simti jenat sau rusinos.
Daca ti se pare mai ok pentru inceput abordeaz-o pe retele sociale.
De ce pe retele sociale, fetelor nu le place asta, o stiu din propria experienta, cel mai bine este fata in fata chiar daca esti timid, eu cred ca are mari sanse sa fie cu acea fata dar o sa le distruga daca face asta pe retele de socializare.
Eu sunt fata si n-am problema daca sunt abordata online daca tipul e simpatic si avem ce vorbi. Daca o fata n-a vrut sa vorbeasca cu tine online nu inseamna ca fetelor nu le place sa li se scrie si online, nu mai generaliza aiurea. Inseamna ca nu esti tu o prezenta suficient de placuta online.
Daca e prea timid s-o abordeze direct in fata, decat sa nu vorbeasca deloc cu ea mai bine asa.
Timid sunt și eu, însă am început să-mi dau drumul cum s-ar zice...Nu prea ține de asta, e genul de fată care s-a obișnuit în anturaje. Până și dacă o întreb ce face, cei din jurul ei râd crezând că eu o plac, iar ea nici nu se uită la mine.
Nu e vorba de cum arăt. Nu vreau să mă dau mare, dar asta nu e o problemă. Problema mea e că sunt puțin introvertit, în sensul că nu prea mă bag în conversațiile lor, doar din cauză că ei s-au obișnuit mult mai mult unii cu alții decât cu mine pe parcursul anilor de școală.Mă refer la ea și prietenele / prietenii ei
Spune-i ce-ti trece prin cap...
Gen" Stii, te plac atat de mult, incat as fi in stare sa jefuiesc cu tine o banca, doar sa stam impreuna in puscarie"
Acum desigur, asta e doar o idee, in realitate ea ar fi la penintenciarul de femeiei iar tu la cel de barbati, deci in realitate nu se aplica, dar asa ca modalitate de-ai spune subtil ca-ti place de ea, merge.
Ideea e ca trebuie' sa fii spontan si sa-i spui ce-ti trece prin cap, sa faci ce vrei tu, nu trebuie sa te iei dupa sfaturile noastre, ca ar fi doar o amagire, atat pentru tine cat si pentru ea.
Cea mai buna abordare e cea directa fata in fata incearca sa vorbesti bland cu ea cand ii spui ce simti pentru ea. Daca fata simte ceva petru tine o sa spuna si ia acelasi lucru dar daca evita sau supe alt ceva, nu e vina ta mai are balta peste.Si eu am dat-o in bara cu 2 fete si una e o colega de clasa. Daca te refuza primele zile o sa te simti ciudat.Dar tu esti baiat si daca arati cat de cat bine ai sanse mari. Daca fata are aspirati la altul asta e.