anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare, vreau un raspuns sincer. Deci, am 15 ani si mi-a crescut par pe fata si as vrea sa scap de el cu ajutorul unui aparat de ras. Dar nu stiu daca este varsta potrivita, voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu are importanta, daca te razi la 15 sau la 17. atat timp cat te deranjeaza cum arata rade te

6 răspunsuri:

Crede-ma este, rade-te! Fundita!

| D3jflv a răspuns:

Io am 16 ani si ma rad cu un aparat cu bateriie de la gillete.Parerea mea este ca DA cam este varsta potrivita

| molocemarius a răspuns:

Nu este varsta potrivita, dar daca iti convine acest lucru foloseste un aparat.Parerea mea.

| IuliaMara a răspuns:

Eu zic ca este varsta potrivita, dar in momentul in care te razi, o sa-ti creasca din ce in ce mai mult si mai des si nu o sa mai fie cum e acum, ''puf'', ci o sa fie ''par'' foarte aspru. Este alegerea ta ce o sa faci! Funda?

| IuliaMara a răspuns:

Eu zic ca este varsta potrivita, dar in momentul in care te razi, o sa-ti creasca din ce in ce mai mult si mai des si nu o sa mai fie cum e acum, ''puf'', ci o sa fie ''par'' foarte aspru. Este alegerea ta ce o sa faci. Funda?

| lesea a răspuns:

Tias recomanda sa nu faci asa ceva iti va creste din nou si mai mare.Astfel va trebui sa te razi mereu.