| Se7en98 a întrebat:

am o mare problema crying am 17 ani si fac de 6 luni cursuri de dans. deci sa va spun problema, am stat vreo 2 saptamani sa exersez singura ca sa perfectionez niste miscari si in sfarsit am reusit sa le fac perfect. si am vrut sa le fac o surpriza colegilor si profesorului de la cursuri. sa le arat miscarile, deci stiam sa le fac perfect. nu ma incurcam de loc, si cand am inceput sa fac acele miscari in fata lor am esuat din prima. dar nu am esuat pur si simplu. dar in cel mai penibil si patetic mod. deci am vrut sa ma invart si sa fac o rotatie din salt si nu stiu cum dracu m-am lovit cu capul de perete iar apoi am cazut jos si m-am besit... nu stiu de ce mi-a venit sa ma besesc crying si dupa ce s-a intamplat asta m-am ridicat si am fugit repede acasa de rusine ce imi era. crying(((( deci nu stiu ce sa ma fac. m-au vazut atatia colegi si din scoala si din clasa... crying( mai bine fug din tara. crying

4 răspunsuri:
| Kenya a răspuns:

Poate te gandeai la ceva de genul: Nu pot,O sa ma fac de ras,Nu o sa reuseac niciodata, asa-i?
Ai atras lucrurile negative.
Stai linistita, nu e sfarsitul lumii, poate pe moment ti se pare, eu zic sa mai incerci.

| KateBubble a răspuns:

Nu mai poți să schimbi nimic odată ce s-a întâmplat. Dar dacă nu te-ai mai duce la cursuri ar fi și mai ciudat. Știu, e super penibil ce ți s-a întâmplat.dar dacă te pui în locul celor care te-au văzut, îți vei da seama că dacă renunți te vor ține minte toți așa ca atunci. Mai de grabă le arăți cât de curajoasă ești și te duci și le mai arăți o dată (dar fără să greșești). Până la urmă, toată lumea mai are momente din astea în viață; important e să îți depășești rușinea și cu timpul lumea va uita. Mult succes pe viitor! happy

| Babby18 a răspuns:

Te-ai emotionat, treci peste.

| Damaris2000 a răspuns:

Fă haz de necaz :3