| SoferTir a întrebat:

Am o mare problema cu inaltimea! Am 12 ani jumate si sunt prea inalt am 1.63...Cum fac sa nu ma mai inalt mai mult de 10 cm pana voi deveni adult?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti deloc inalt, ba chiar de inaltime medie. Eu aveam la 12 ani 168 de cm si sunt fata. Cum adica sa nu te mai inalti mai mult de 10 cm? Un barbat trebuie sa aiba peste 180 de cm, in mod normal, sau macar 180 de cm, tu vrei sa fii mai scund decat jumatate din fete?

| BlueBird a răspuns:

Si ce te plangi vrei sa ajungi ca girafa cand vei fi mare? Asta tie grija la varsta asta sunt unii care si la 17 ani au inaltimea ta laughing.

| Laura a răspuns:

Prea înalt? Cine te-a mințit?

| alexanelly a răspuns:

Hei ar tebui sa te bucuri nu ff multi baieti sunt inalti, eu una gasesc foarte rar baieti inalti, mai ales daca port tocuri de 10-15 cm.la 1.73 ca si baiat nu esti inalt.Nu cre dca ai avea ce sa faci, poate cand te mai maresti sa te apuci de un sport sau sala, ca sa nu devii inalt si slab.Cred ca dupa 1.80-1.85 ca si baiat ar trebui sa iti faci griji ca esti prea inalt

| fetitzadulke26 a răspuns:

Ar trebui sa te bucuri ca ai inaltimea asta,gandeste-te ca niciunei fete nu ii plac piticii, cu inaltimea asta daca mai esti si chipes, fotomodel de faci:*