Salut! Foarte multa admiratie ai din partea mea pentru efortul de a te descarca (care cu siguranta te-a ajutat)Ultima propozitie pe care ai scris-o sunt absolut convinsa ca ai rationament pe care trebuie sa-l folosesti, fara a lua decizii priplite.Am dreptate? Care dintre acesti ciudatei (ca sa nu insult)este mai ‘’bun’’ nu cred ca are vreo importanta.Ai incercat in afara de TPU sa te descarci si la domnul\doamna diriginta si parintilor tai? Banuiesc ca nu.Am dreptate? De ce ii lasi efectiv sa te calce in picioare? Iar despre faza cu indrazneala, intr-adevar ti-ar trebui (ca sa nu mai fii calcat in picioare de toti ‘’desteptii’’), dar nu in masura aceia. Vorbeste cu dirigintele(a) cu parintii lor cu colegii tai ba chiar, poate reusiti sa rezorvati problema. Daca nu mutarea din clasa aia poate fi o variant. Sper ca te-am ajutat!
Asta-ma nu trebuie sa te spanzuri sau sa pleci din tara pentru niste prosti.Eu te sfatuiesc sa nu-i bagi in seama si cand te jignesc poti sa nu ii acorzi atentie acelei persoane si vei vedea ca mai mult vei castiga tu. Stai la locul tau si nu-le mai acorda atentie, vor veni ei sa te ia in grup. Nu le acorda atentie!
Buna,TPU! Stiu bine cum e sa te simti asa, dar totusi nu cred ca in toti colegii tai nu exista o persoana care sa-ti semene, in fiecare colectiv se gaseste cate un prieten pentru fiecare(asa zice cel mai bun prieten al meu).Si mie mi s-a intamplat asta dar nu in gimnaziu, ci la liceu.Acum sunt in clasa a 9-a,nici eu nu cunosteam aproape pe nimeni si marea majoritate a colegilor sunt la fel cu cei pe care i-ai descris tu dar nu am renuntat (lucru pe care trebuie sa-l faci si tu) pana nu am gasit o persoana care sa fie ca mine,ei bine acum am propriul meu grup,o colega de banca super si un prieten care imi e mereu alaturi. Sfatul meu este ca sa nu renunti,nu-i mai baga in seama pe cei care te supara,cauta pe cineva care sa te inteleaga,studiaza-i pe fiecare si compara-i cu tine,astfel vei vedea cine e cel mai potrivit si daca se mai leaga de tine acele persoane (ma abtin cu greu sa nu le injur) spune acest lucru dirigintelui/dirigintei,profesorilor sau chiar parintilor, demonstreaza-le ca nu poti fi atat de usor oprit, bine? Si referitor la ultima propozitie, ai grija la luarea deciziilor pripite, nu sunt sanatoase deloc.
Stiu perfect cum te simti(cu exceptia ca eu sunt fata) si eu treceam prin asa ceva si nimeni nu ma baga in seama. Apoi m-am schimbat, am inceput sa imi bat joc de profi si sa fac pe handicapata ca sa ii fac pe ceilalti sa rada.Imi ascund sentimentele si injur insa regret nespus ca m-am schimbat.Adevarul este ca tu nu ai ce cauta acolo.Cred ca ti-ar fi mult mai usor daca te-ai muta la alta scoala sau macar la alta clasa. Daca nu vrei cauta sa iti faci prieteni la alta clasa sau macar in afara scolii.Stiu ca iti e greu sa pleci in clasa a 7-a pentru ca cu cat cresti mai mult cu atat te integrezi mai greu.Pari un baiat de treaba asa ca nu inteleg ce au ceilalti cu tine.Nu te intelegi cu nimeni? Nu inti recomand sa nu ii bagi in seama pe motivul ca "se vor plictisi" pentru ca nu este asa! Este frustrant sa ii auzi cum te batjocoresc si te umilesc iar asta dezvolta depresia si creeaza un sentiment de inferioritate.Nu cred ca sa vb cu parinti lor teva ajuta(colegii mei au 7 la purtare si tot nu s-au potolit) dar cred ca poti discuta cu psihologul scolii(daca aveti) si sa ii povestesti ce ti se intampla.Cu siguranta ea te va ajuta fiind un om matur si iiti va da sfaturi mult mai intelepte.Bafta! Sper sa se rezolve problema!
Heii.Te inteleg perfect. Ar trebui sa spui asta parintilor! Ei vor lua masurile potrivite. Sau du-te in fata si spune-le care le e problema lor cu tine. Fa-ti si tu din scoala un grup al tau cu care sa te distrezi, sa vada ca nu esti forever alone, integreaza-te vorbind cu cativa copii, fa-i sa aiba incredere in tine, si faceti grup. Si sunt doar cativa copii. Si stai linistit, Dumnezeu le vede pe toate si roata se intoarce! Bafta. :*
Esti un baiat bun din cate vad Dumnezeu e sus si te vede te asculta ai incredere in Dumnezeu roaga-te si crede-ma te va ajuta nu neaparat pe moment dar in timp vei vedea nopta buna
Sa nici nu incerci sa abordezi aceste masuri drastice. Nu incerca sa te integrezi dintr-o data, fa-ti un prieten intr-o luna, pana va intelegeti bine si tot asa. Dar eu te sfatuiesc sa fii intr-un grup de 3-4 persoane si sa ramai cu ei toata viata. E mai sigur si mai bine, puteti crea o conexiune mai mare intre voi. Succes!
Ingnorai si tu pe ei, ca o sa aiba nevoie odata si odata de tine, si atunci...
croissant întreabă: