| IonOvidiu333 a întrebat:

Am o mare problema..Deci eu sunt clasa a 8-a si am avut o iubita din clasa a 7-a pot sa zic ca eu chiar am tinut la ea si ea la mine...Dar ne certam des asta a stricat relatia. Ultima cearta a fost din cauza unui miss, nu puteam merge impreuna deoarece era si fratele ei si daca nu puteam sa merg cu ea nu am mai mers de loc si i-am spus sa nu a duca nici ea cu prieteneleca asa ar fii corect..Si m-a enervat si la nervi i-am spus ca s-a terminat si dupa mi-a părut rau si am încercat sa ma impac cu ea dar nu vrea sa ma asculte..Si mi-a zis chesti urâte.Ce sa mai fac sa mai incerc sa ma impac cu ea sau nu?
P.S.Ne-am despărțit de 3 săptămâni

3 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Incearca sa iti gasesti pe altcineva.

| asdfgjnb a răspuns:

Pai.cea mai buna solutie e de a ti gasi alta prietena pe care sa o placi mai mult decat pe ea

| UNICORNUSdef a răspuns:

Încearcă să-ți ceri iertare. Ar trebui să o înțelegi, chiar a rănit-o asta.E normal. Spune-i că îți pare foarte rău şi că n-ar fi trebuit să reacționezi aşa şi că ai greşit foarte mult în privința asta. Spune-i că ți-e dor de ea şi alte chestii. Iar dacă vă impăcati, nu mai reactiona aşa la nervi, nu cred că o să mai vrei o despărtire. Sper că te-am ajutat.