Hei nu`ti fa griji ea e inca micuta si poate nu isi da seama sau chiar nu stie ce sentimente are pentru tine: de prietenie sau ceva mai mult. La varsta asta e frumos doar sa fiti prieteni, poti incerca sa speri la mai mult daca consideri ca asta vrei, dar nu stiu daca ea va avea aceeasi parere, dar daca mai ai nevoie de mai multe sfaturi da`mi un mesaj, iti voi raspunde de fiecare data cu drag. Bafta
Buna!
Uite... sunt fata si cred ca sunt mult mai mare decat tine, dar asta nu cred ca are prea multa importanta. Ceea ce cred eu, este sa incerci sa nu o mai bagi in seama si sa vorbesti cu alte fete, sa faci alte fete sa rada, intr-un cuvant NU II MAI DA IMPORTANTA! Atunci vei vedea daca ei ii pasa sau nu si daca vezi ca nu-i pasa, parerea mea este sa o lasi in pace. Mai sunt si alte fete care sunt mai frumoase, mai destepte decat ea si care vor aprecia cu adevarat ceea ce faci . Bafta!
Da ai putea sa incerci. Poate nu e pregatita sa aiba o relatie cu tine sau e rusinoasa.Ai putea sa vorbesti cu prietenea ei cea mai buna poate poti afla ceva.Nu inceta sa speri