| Turbo223 a întrebat:

Am o mare problema...eu pe lângă cei de vârstă mea nu am iubit, nu înjur și alte chestii de genul acesta.Mie îmi place sa fiu altfel dar se pare ca adulților nu. Când am mers intr-o zi în parc, cu varul meu de 17 ani, ne-am dat în leagăn. Bineînțeles, ca cineva ne-a făcut observație ca suntem "mari". Recunosc ca în leagănul în care ne urcasem era cam de bebeluși dar când am mers în altul mare tot a comentat! Sa nu uitam, ca am văzut o bunicuța pe un topogan! Da, vorbesc serios. Și tot noua ne-a spus ca le rupem, deși scria clar ca cei cu 3-13 ani se puteau da ok, liniștiți, iar eu am aproape 12. Toată lumea îmi spune ca sunt deja o domnișoară in toată regula, cu excepția mamei. Nu as avea o problema, însă mai vreau sa mă bucur puțin de copilarie măcar încă 2-3 ani, dar cred ca deja e gata. Nu sunt un copil, sunt deja om mare...sincer, încep sa plâng atunci când imi aduc aminte ca aveam 7 ani, aveam nici 125 înălțime și tipam fericita în leagăne și alergam pe un câmp frumos cu flori, la tara, cu verișoara mea. Anii au trecut așa repede iar eu imi aduc aminte perfect si acum parcă imi vine sa plâng. Dacă cer și eu o păpușică tata îmi zice ca sunt bătrână.Cum as putea sa accept situația? Voi ce credeți? Scuzați categoria!

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Deci la 12 ani te crezi om mare? laughing
E in regula ca n-ai iubit,chiar daca ai avea unul ma indoiesc ca ai avea cine stie ce sentimente la aceasta varsta,si e foarte placut faptul ca nu injuri.
Inteleg faptul ca nu mai esti o fetita cu papusi,dar nici ''om mare'' nu esti, esti pe undeva intre.
Nu incerca sa te limitezi pentru ca ti se spune asta, vrei sa te bucuri de copilarie, fa-o, fara niciun fel de sentiment de stanjeneala.Inca mai ai destul timp pana sa ai alt fel de griji, profita de el happy

1 răspuns:
| Giulia97Anna a răspuns:

Eu am aproape 20 de ani si inca imi place aa ma dau in leagan laughing desigut unul destul de mare si rezistent.Si nimeni nu se uita urat la mine.Ai dat tu peste niste oameni inbufnati in ziua aceea.