| Robertojvuhfig123 a întrebat:

Am o mare problema, in doua saptamani trebuie sa ma intalnesc cu o fata pe care am cunoscut-o online.

Vorbim de doua saptamani si ne intelegem foarte bine.

Dar cu toate astea nu sunt prea mandru de aspectul meu fizic si sunt destul de timid.

Imi puteti da un sfat cum sa ma cumport sau ce sa fac?

Chiar am niste emotii destul de mari si am nevoie de niste sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Damonana a răspuns:

In primul rand, nu aspectul fizic conreaza, cel putin prntru mine. Si sunt destul de sigura ca daca va intelegeti bine fara sa va fi cunoscut, aspectul tau fizic nu va schimba asta.
Legat de timiditate, stiu din proprie experienta cum e sa fii nevoit sa te adaprezi astfel incat sa nu pari asa timid. Pai eu zic sa incerci sa te comporti natural, nu incerca sa "o impresionezi" sau mai stiu eu ce. Fii tu insuti si cu siguranta o sa ii placahappy
Parerea mea e sa ii iei ceva gen o floare, un ursulet. ceva mic dar draguthappy ca sa te tina minte
Si legat de emotii, e normal, si ea o sa aiba te asigurlaughing))
Poti sa o iei in brate, dar vezi sa nu iti "alunece" mana aiurealaughing)) tine.o de mana sau de umar etc.
Multa bafta:*

1 răspuns:
| Inceputul a răspuns:

Stai linistit, mai inati gandeste-te al niste subiecte despre care ati putea vorbi ca sa nu ajungi in situatia sa stai si sa te holbezi la ea nestiind ce sa spui. Cat despre timiditate, daca te vei intalni cu ea de mai multe ori cred ca vei scapa de ea. Poti sa-i spui ca esti mai timid, ea va rade si ii se va parea draguthappy