Deci ea are iubit acum.
Orice ai fi eu daca as fii in locul tau as incerca sa o fac sa isi dea seama ca o plac dar nu sa ii spun direct.
Crede-ma, nu-i ok sa-i spui pe slau, am citit multe carti in care aparea situatia asta si daca ii spui pe slau nu iese niciodata bine. Asteapta sa termine cu tipul asta iar apoi iesiti mai des, eu stiu, unde va place voua, cu bicla, la un fastfood, fi mai afectuos cu ea. Iar in nefericitul caz in care nu termina cu actualul, fa iesirile astea oricum, ea o sa creada ca sunt la fel ca cele pe care le faceti de obicei ca si prieteni sau deschide subiectul despre actualul, eu stiu la ce poate duce asta. Daca vezi ca nu raspunde la gesturile tale de afectuozitate ...nu stiu ce sa zic ...in carti ati ramane prieteni buni dar nu veti mai fi aceiasi BFF. Oricum daca ea e ok cu tipul de acum iar lui chiar ii pasa de ea, ar trebui sa fi fericit pentru ea.Stiu ca e greu dar daca o iubesti cu adevarat, trebuie sa te bucuri pentru fericirea ei.
E prea greu. eu ii sunt alaturi si ea mie de 4 ani aproape, crezi ca e atat de usor sa fac ce ai zis in ultima parte?