Si eu m-as bucura sa am muschi si sa se teama de mine eu stau cu frica ca da cineva in mine si daca s-ar intampla asta nu ezit sa dau un hs cu pumnu sau sa lovesc in locu ala si apoi sa o rup la fuga asa ca eu as zice sa iti gasesti pe cineva sa te placa asa cum esti sa nu te schimbi ca multi vor muschi dar nu au
Buna, ceea ce prezinti tu aici nu este o problema. In fond problemele cu aspectul tau, provin numai din interiorul tau. Treci, prin ceea ce trec cei mai multi adolescenti. Starea ta este specifica varstei si va mai dura 1-2 ani. Fi deschis si ai incredere in tine! Am doi copii - un baiat si o fata - care au trecut exact prin starile pe care le ai tu acum, cu griji si angoase de tot felul despre ei si relatiile lor. Acum au 21 si 19 ani si sunt doi tineri studenti care si-au gasit echilibrul si au reusit sa aiba si prieteni. Totul e sa nu te feresti de prieteni, sa faci sport si sa ai incredere in tine. Si pe masura ce vei creste, iti vei schimba parerea. E nevoie sa treci prin asa ceva, asa te maturizezi si iti vei gasi locul in societate. Succes!