Gaseste hobby-uri ca si ei.
Glumeste cu ei, accepta-le glumele de prost gust.
Asta-i lumea in care traim, si daca vrei ca lumea sa te placa, mai intai tu trebuie sa le accepti figurile.
Buna,
Incearca sa ii cunosti mai bine... ma refer sa vezi daca ai ceva in comun cu ei degeaba incerci sa fi dragut cu ei daca ei te insulta si sunt fitosi
Fii glumet, dar nu incerca sa te schimbi doar pentru a le face pe plac celorlalti ramai asa cum esti tu :X
In priviiinta cu kg in plus asta nu schimba cu nimic felul tau de a fi, si cei care nu te plac pntru fizicul tau inseamna ca nu iti sunt prieteni :X
Incearca sa practici un sport cu ceilalti eu stiu fotbal sau altceva, fa glume, intreabai ce fac... chestii din astea
Bafta si sper ca te-am ajutat
Axeaza-te pe oameni care sunt ca tine, cuminti, intelegatori, cum arati nu conteaza.
Trebuie doar sa iti alegi prieteni care sa te inteleaga.Aceia care nu te plac aia nu sunt prieteni si fi si tu mai glumte .Un prieten bun nu rade de tine daca esti gras, uhjn prieten bun te intelege. Sper sa te ajute tot ce am spus la ceva
Nu fi asa serios fii mai glumet, iar un prieten bun nu rade de tine, aia care rad de tine nu sunt prieteni uite daca vrei eu te consider un prieten