| eu1doar1eu a întrebat:

Am o mica intrebare: Imi apar cosuri normale pe fata (nu acnee) si dor... Stiu ca este ceva normal in perioada adolescentei, dar va rog sa imi recomandati ceva!

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Pai ar trebui in primul rand sa iti stabilesti un ritual zilnic de ingrijire a tenului, precum sa te demachiezi dimineata si seara indiferent daca ai purtat machiaj sau nu, sa folosesti o lotiune tonica si o crema hidratanta.
Daca nu ai probleme cu cosurile mari ( adica nu ai multe, ci doar cateva) foloseste un tratament gen SOS de care tot auzim in ultima vreme. Iti pot recomanda:
DermoPurifer Cover Stick de la Eucerin, costa in jur de 37 de lei si pe langa faptul ca trateaza cosul il mai si acopera.
Ar mai fi si gelul cu actiune profunde de la Oriflame Pure Skin Spot SOS care costa in jur de 13 lei.

4 răspunsuri:
| Cristina64 a răspuns:

Salut!:)...Spala-te seara cu apa minerala pe fata, dar nu te stergi deloc! Apoi, da-te cu o crema Oilatum...Asa arata: http://www.farmaciastejara.ro/images/oilatum-crema-emolienta.jpg.Sper sa iti treaca!:-*

| Cristina64 a răspuns:

Da,si cum a zis si AlinaTha112, SA NU TE SPELI CU SPUN!

| AlinaTha112 a răspuns:

Pai din cate am inteles daca te speli pe fata cu ceai de musetel rece iti disparwinking si daca te speli cu sapun pe fata ar' trebui sa incetezi, nu e recomandatwinking ( funda? smug )

| eu1doar1eu explică:

Multumesc tuturor, maine dau funda! happy