anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,am o mică mare problemă,atunci când trebuie sa vorbesc cu cineva trebuie să-mi fac discursul dinainte,dar dacă mă întreabă altceva decât credeam eu că o să mă întrebe nu știu ce să-i răspund și mă blochez mi se blochează mintea, am nevoie de un sfat

11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ți se blochează mintea. Ce anume o blochează? Faptul că nu știi răspunsul pe moment? Poți fi și academician și să nu știi de toate pentru toți.

| Bryanabrighi34 a răspuns (pentru sadrian46):

Nu-mi vine pe moment ce să-i răspund

| StoicAnalysis a răspuns:

Incearca sa pui si tu intrebari. Nu toti suntem destepti sa dam doar raspunsuri. Daca nu intelegi ceva, nu te panica incercand sa cauti un raspuns pe care nu il stii. Intreaba omul daca poate sa-ti mai repete odata, sau sa-ti explice ce a vrut sa-ti spuna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Să-ți dezvolți agerimea mentala, vocabularul, să-ți îmbunătățești tehnicile de comunicare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti probabil o persoana rusinoasa si/ sau anxioasa- suferi de anxietate sociala sau depresie?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am observat si intrebarea ta anterioara
https://www.tpu.ro/......rva-toate/
deci trebuie sa aiba legatura, sau nu?!

| Bryanabrighi34 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am avut depresie, e posibil să fie de la anxietate, pentru că mereu îmi pun fel și fel de întrebări dacă zice ceva despre mine, dacă o să mă judece etc

Oarecum are, pentru că atunci când văd că cel de lângă mine e mai bun si gândește mai logic decât mine eu mă pierd și de asta probabil mă gândesc înainte ce sa-i spun

| anonim_4396 explică (pentru Bryanabrighi34):

Incearca sa-ti construiesti increderea de sine

La asta lucrez acum

| anonim_4396 explică (pentru Bryanabrighi34):

Cele doua sunt colerate, adica daca capeti incredere in tine scapi de depresie... si viceversa
Nu te da batuta! Lupta!