anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mica mare problema :d big hug sunt a 7 si de ceva timp am o relatie cu o fata de a 8 love struck azi m-am desp eu de ea bine faza e ca... noi tot ne-am impk si ne-am desp de ceva ori si cat am fs despartiti eu am fs cu altele dar ea e sufletu' meulove struck faza e ca de fiecare data cearta noastra se bazeaza pe raceala ei, ea e rece cu mine bine asta e felu ei si asta e si o caracteristica gemenilor in fne e si cam rusinoasa in public... si m-am saturat sa tot se comporte asa cu mine chiar o iubesc dar nu stiu ce sa fac oh go on voi credeti ca ce am facut eu ( m-am desp de ea azi ) e corect? dati-mi sfaturile si parerile voastre in legatura cu ce trebuie sa fac:d Funda si voturi big grin

Răspuns Câştigător
| alexutza003 a răspuns:

Pai din moment ce esti constient ca asta e felul ei de a fi si daca chiar ti la ea ar trebui sa o accepti asa cum e ea si sa nu incerci sa o schimbi gandetete bine ori o accepti asa cum e si ramai cu ea ori te desparti definitiv de ea

3 răspunsuri:
| Grimalkin a răspuns:

Ia o carte cu gramatica limbii romane si lasa relatiile. Ai timp si de ele.

| xButterflyxX a răspuns:

Nu mi se pare prea corect, poate vrea sa fie mai afectuoasa cu tine, dar daca ii este rusine, iar tu ai lasat-o doar pentru asta? nu prea se vede ca este ''sufletul tau''. daca vrei sa fi cu ea si sa nu mai fie asa, spune-i ca tu nu esti asa de rece cu ea, sa nu mai fie nici ea si nu are de ce sa-i fie rusine in public.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

XButterflyxX nu am lasat-o doar pentru aia... nu am sps toata povestea pe TPU insa am sps ce ma deranjeaza cel mai mult la ea :d insa sunt mult mai multe chestii :d