| FulgerMcQueeN a întrebat:

am o mica mare problema. Ma uit la unii colegi ai mei si se observa din start ca au o tinuta sportiva din punct de vedere fizic. Si dupa, ma uit la mine si p***. Faza e ca eu de mic am alergat foarte mult (am crescut in fotbal, chiar daca nu am fost la nici un club ) chiar daca eram GRAS. Dar odata cu varsta am mai slabit ( 15 ani ) Dar ce sa vezi. La,,pulpe" am vazut ca mi s-au dezvoltat destul de bine din punct de vedere muscular ( de atunci nu regret ca am fost gras, cat am fost mic ). Dar totusi cand ma uit in oglinda nu se vede acea,,parte sportiva" ( la picioare ). Uneori cred ca sunt destul de mari in diametru ( aici ma refer la,, pulpa" ). Dar totusi sunt 70-80 % musculatura ( si sunt mandru de asta ). Si aici interveniti voi!

Pun pariu ca ati vazut si voi pe unii, si va spuneati :,,Frate, ala e genu sportiv"...

Bun, nu m'ar deranja sa ma apuc de alergat. Dar parca nu as vrea sa mi se mareasca si mai mult,, pulpa" si totusi as vrea sa arat ca un sportiv.

Orice sfat imi scrieti imi este de ajutor.

Dau funda din toata inima!

Multumesc!

1 răspuns:
| Kassamy a răspuns:

Cred ca solutia nu este doar sa alergi. Incearca sa faci si altceva. Fa tot felul de exercitii : flotari, genoflexiuni, Fandari, ridica haltere. fa ceva care sa iti intareasca toata musculatura.
Eu cand eram mica aveam un caine si faceam curse cu el in spatele blocului pana il intreceam. Acest lucru m-a ajutat fiindca azi tin pasul cu colegele mele. happy Sper ca te-am ajutat!
Succes!