anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU!
Am o mica problema. Am 12 ani, iar in 2010, octombrie, am avut un accident de masina - o masina m-a lovit pe trecerea de pietoni. Familia mea a fost foarte afectata de acest fapt, iar de atunci sunt foarte, foarte grijulii. De atunci, nu ma mai lasa sa traversez singura, iar scoala fiind aproape de blocul meu, pe partea opusa, in fiecare dimineata iese si ma traverseaza. Acum aproximativ o ora, aveam pofta de niste popcorn si am intrebat-o daca imi da voie sa ma duc la magazin. Ea fiind ocupata mi-a spus: "Du-te si i-ati de sub brad ceva, ai ciocolata, mananca. Tatal tau e ocupat, daca nu vrei ciocolata nu ai decat sa astepti si mergem amandoua." (tatal meu lucreaza la Petrom, peste drum - infata blocului unde locuim).
Intrebarea finala este: cum o pot face pe mama sa-mi acorde putin din increderea ei? Cand am pofta de ceva, trebuie sa astept mai mult de o ora ca sa vina cu mine. Magazinul este foarte aproape, dar pe partea opusa...

1 răspuns:
| Satango a răspuns:

Bună!

Explică-i că acest incident s-a întâmplat chiar dacă vrea sau nu să accepte asta. Oricum tot va veni momentul în care va trebui să traversezi singură o stradă. Şi poate atunci nu va putea să te însoţească. Trebuie să accepte acest lucru.

Baftă!