anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mica problema am luat bacul dar am media la limita si vreau sa ma inscriu la o facultate de psihologe stie cineva care este cea mai mica medie cu care s-a intrat la psihologe in ani anteriori?

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

La FPSE-Bucuresti, pentru programul de studii psihologie(domeniul de licenta "psihologie") concursul de admitere consta intr-o proba scrisa tip grila din manualul de psihologie studiat in liceu. Clasificarea candidatilor se face strict in ordinea descrescatoare a mediei de la proba scrisa. Media generala a concursului de bacalaureat conteaza numai in cazul unei departajari a candidatilor cu punctaj egal la proba scrisa.Pe fisa de inscriere la concurs bifeaza ca prima optiune "buget" si ca a doua optiune, bifeaza "taxa" --- nu o face invers( prima otiune "taxa" si a doua, "buget"! ) caci iti vei diminua sansa de a fi admisa ( concurezi cu cei care au finalizat deja un ciclu de studii de licenta --- sunt concurenti puternici!)

Daca, insa, te inscrii la programele de studiu incluse in domeniul de licenta "stiinte ale educatiei", media generala a examenului de bacalaureat are relevanta.
Bafta la examen!

1 răspuns:
| CristinaCMH a răspuns:

Nu iti face griji, daca nu ai medie pentru facultatea aia, poti sa dai admiterea.