| raresica a întrebat:

Am o mica problema. Am venit acasa aseara pe la ora 23:30. Eram singur acasa si nu aveam nimic de mancat. Eram lihnit. Am cautat in frigider si era gol. Am vrut sa plec la un magazin dar era inchis si cel mai apropiat nonstop este la cativa kilometri distanta. Ne avand nimic de mancat am zis sa mananc niste hartie. Am luat cateva foi si le-am incalzit pe o tigaie de teflon. Le-am umezit un pic inainte. Mi-am pus in farfurie vreo 3-4 foi de hartie dintre care una dintr-un bloc de desen. Nu era foarte rau asa cum ma asteptam. Intr-un final am sfarsit gatind alte 4-5 coli de hartie. Am mancat copios. Dimineata insa m-am dus la baie ca de obicei. M-am asezat pe veceu si cu o durere mortala de burta am facut fecale. Nimic nou. Cand m-am uitat insa in veceu am observat ca fecalele sunt albe. Am tipat foarte tare si m-au auzit parintii de jos. Nu stiu ce sa fac. Nu am mai facut fecale de dimineata dar maine dimineata ma duc din nou sa vad. Nu am putut sa ma abtin si am mancat si astazi o foaie de hartie fara sa o incalzesc de loc insa. Ajutor, chiar nu vreau sa ma lepad de aceasta pofta!

7 răspunsuri:
| AndreeaCeMaiZici a răspuns:

Esti... Cum te-a dus capul sa mananci hartie? Du-te la un doctor urgent!

| superdorex a răspuns:

Mai tu nu ai altceva de facut decat sa scrii astfel de absurditati aici? Vrei sa ti se blocheze contul? E a 2-a intrebare de prost gust!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Măi... Rareşică maică,tu chiar ne iei pe noi de proşti?
Ia mai gandeşte-te tu un pic înainte să scrii asemenea baliverne pe site! Şi pe fecalele tale albe... poţi scrie de acum înainte, nu ne mai deranja pe noi cu asemenea prostii!
Nici macar ca povestire SF nu merge, că e prea scarboasă!

| xToToShelx a răspuns:

Poi cu tine...nu mai trebuie sa taiem copaci. Iti dam hartie veche de mancat si tu o caci ca noua laughing. Tu frate, esti tare, RECICLEZI!

| AutumnDay a răspuns:

Ce ziceti? Il raportam?smug

| Kaℓi a răspuns:

Macar au iesit si bilele?

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai putea sa-ti folosesti constructiv imaginatia, daca tot ai prea multa!
TPU nu e cenaclu de literatura scarboasa si noi nu suntem cobaii tai.
Potoleste-te.

Întrebări similare