| Cocolino2001 a întrebat:

Am o mica problema. Anul acesta sunt in clasa a8-a si tata a spus ca daca iau un singur 7 imi sparge pc-ul. Mi-e teama deoarece e un pc bun cu i7 in care a bagat multi bani. El e un tata ideal si toata copilaria am avut tot ce am vrut dar cand vine vorba de pc o i-a razna si m-a cearta daca stau si doar o ora. Nu am fost batut sau pedepsit niciodata. La scoala am note de 8, 9 si 10 dar se mai intampla sa iau 6, 7 m-a mai amenintat el cu lucruri dinastea dar de data asta parea serios. El e bun cu mine si ma inteleg cu el si discut problemele dar de data asta ce l-a apucat? Inteleg ca e spre binele meu dar totusi de ce l-ar sparge? Il cred in stare deoarece uneori mai are iesiri dinaste si sparge lucruri. Nu inteleg si daca vreau sa discut cu el zice sa imi vad de treaba mea si ma cearta. Funda

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Pai un singur sfat iti pot da ca sa nu risti sa ai calculatorul spart: lasa anul acesta calculatorul un pic deoparte, invata astfel incat sa iei note mari la scoala si la capacitate, si din vara anului viitor sa tot stai la calculator o vacanta intreaga, mai ales ca nu vei mai avea nici teme de facut. Succes

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti sparge el calculatorul in care a bagat atatia bani, oricat de bogata ai avea familia, calmeaza-ti tatele. Vrea sa faca impresie, sa te puna sa inveti, esti a 8a, ai examene.

| Aimee33 a răspuns:

Tu inveti pentru tine sau pentru tatal tau? straight face straight face

| SpeșălGirl a răspuns:

Sincer,chiar daca a mai avut iesiri irascibile, nu cred ca ar fi in stare sa sparga un obiect care chiar este valoros.Du-te la el si discuta cu calm, expica-i ca tu inveti, insa nu se stie niciodata si ca poate o sa mai fie cateva cazuri in care o sa iei un 7, deoarece nimeni nu-i perfect, nimic nu poate sa ia note mari ora de ora.

| JustSquirrels a răspuns:

Incearca sa te "ajute". Crede ca din cauza calculatorului, tu nu vei invata. Plus ca esti clasa a opta si vin examenele. Conceptiile parintilor, n-ai ce face. I

| EduardMHJKR a răspuns:

Atunci incearca sa iei note mai mari de 7 happy.