anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mică problemă cu iubita. Am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna si a zis ca da. Eu o iubesc mult, ne ținem de mâna, dar ea nu e atât de afectivă, plus ca la unele intrebari rasppunde simplu cu:,, Mda..." Am intrebat-o de ce, si a zis că îi e frica sa nu fie rănită si de aceea nu pune prea mult suflet. Am inceput sa bănuiesc că ca e cu mine la mișto, dar nu vreau să o supăr sau ceva. Cum fac sa aflu ce se intampla, sau macar ceva acolo, pentru ca mă întristează si pe mine

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 15 ani, nu-i iubita ci doar prietena!
Iubitele, am mai explicat, se manaca cu sex ori la voii nu-i cazul ca sunteti micuti.
O fata la 15 ani este mult mai dezvoltata decat un baiat, atat mental cat si fizic si cred ca ea iese cu tine din plictiseala, nu pentru ca ar avea sentimente pentru tine, fiind o chestie de timp sa te paraseasca, pentru un baiat mai mare, de aci si ce raceala ei.
Bineinteles ca ti-a dat bulshitul de rigoare, cum ca, ii este frica sa nu fie ranita... cand adevarul este altul (citeste ce ti-am scris mai sus si vei intelege).

| Lioana a răspuns:

Nu toate fetele sunt pline de entuziasm sa-si arate sentimentele in mod deschis. Daca o iubesti, accepta-o asa cum e.

| Adry05 a răspuns:

Pari cam disperat. Nu stiu, mi se pari genul ala lipicios si obositor care e gen" si ce faci acum, daca nu te deranjeaza ca intreb", "As vrea sa te tin de mana, daca cumva nu te deranjeaza"