| MihaiAlexandru11 a întrebat:

Salut,TPU! Am o mica problema, de acum vreo 2 luni, am avut o cearta cu un copil de clasa a 5 a, eu fiind a 7 a.El a dat un cap in gura(mie), iar eu l-am evitat sa nu-mi fac probleme la scoala. Ceilalti au început sa facă mișto de mine și îmi mai spun unii ca ma bat ca nu știu ce, din cauza ca m-am făcut de ras cu acel copil.Adevărul este ca și mie îmi c-am este rușine sa ma bat cu unul de varsta mea după ce faza aceea.Ce imi recomandati sa fac? Multumesc anticipat pentru răspunsuri!

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Ai procedat corect, nu are rost sa iti faci probleme pe la cancelarie, ce castigi daca le demonstrezi colegilor ca il poti bate, vor doar sa se distreze pe baza ta, nu le da satisfactie.

| Simpatic a răspuns:

Pai nu trebuia sa il eviti sau sa incasezi ci sa il imobilizezi.
Cumva ai aratat ca iti este teama de acel copil cum zici si de aceea colegii tai care nu-s cei mai inteligenti copii din lume vor face misto de tine.
Asta este acum nu prea mai ai ce face decat sa te resemnezi si sa mergi mai departe!
Nu trebuie sa te bati cu nimeni de acum in colo, doar ca sa arati ca nu iti este frica.
Insa fereste-te sa incasezi pe viitor, pentru ca vei fi tinta bullying-ului cu siguranta in viitorul apropiat.
este un cerc vicios din pacate, daca nu te bati unii rad, daca te bati o sa ai probleme cu nota la purtare si asa mai departe. oricum ai da-o nu va fi bine!
Pustii de la scoala se pare ca nu merg acolo ca se invete ci pentru a isi arata cumva ierarhia, un fel de cine e mai tare in pumn si brat...
De asta majoritatea cand ajung adolescenti dupa terminarea clasei a 8-a (si de ce nu si in clasa a 8-a) rup scarile si usile profesorilor (pe acasa) pentru meditatie, si ii umplu pe acei profesori evazionisti cu bani.
Ca tot gimnaziul in loc sa invete au avut treaba cu cine se bate si cine nu!

| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa-l reclami la diriginta lui!