Fa ce iti spune inima. Noi nu stim ce simti tu. Daca ai sentimente puternice pentru ea, incearca. Daca vrei mai mult sa ramaneti prieteni e ok. Dar gandeste-te ca in legatura cu prietenia totul are un sfarsit pana la urma. Sa nu crezi ca prietenia asta va dura la infinit. Fa ce simti. Daca esti nehotarat. imagineaza-ti cum e sa fi cu ea, si cum e sa fiti prieteni. Sper ca te-am ajutat.
Din prieteniile astea se nasc cele mai frumoase relatii. Ii poti da de inteles, pentru ca s-ar putea sa simta si ea acelasi lucru si sa ii fie teama sa se destainuie.
Tot ii vei spune la un moment dat sau va afla ea.Nu are rost sa ascunzi asta, nu e corect fata de ea.Nu-i spune direct, vorbiti despre mai multe lucruri si adu vorba despre asta pe parcurs. Daca vezi ca evita subiectul incheie discutia si ramaneti prieteni.Chiar tu ai zis ca nu o poti uita, deci ce rost ar avea sa minti? Nu cred ca va rupe prietenia din cauza asta.Depinde de personalitatea ei.
Si cum sa deschid subiectul pe tema asta?
Nu am mai avut iubite inainte..si am emotii.
Fa ceea ce crezi ca e mai bine.Nu te gandi la asta, lasa-ti inima sa-ti zica ce sa faci. Spune-i cand vei crede tu ca e momentul potrivit si nu lasa frica sa-ti stea in cale.Tot o vei face, deci joaca de-a ascunsul sentimentelor nu-si are rostul.
Dacă te-ai îndrăgostit de ea, e clar ca lucrurile nu vor mai fi ca la început și singurul mod prin care poți uita de ea e sa te îndepărtezi ușor ușor de ea și sa îți faci o iubita, și ea la fel, și asa sigur îți trece. Dar acum depinde tu ce simți: dacă sunteți prieteni și o cunoști și crezi ca puteți forma o relație, go for it! Șansele de genul asta apar destul de rar ( e clar ca dacă veți avea o relație, lucrurile se vor schimba total intre voi) Însă știi vorba aceea dacă nu riști nu câștigi! Încearcă sa vezi dacă și ea simte la fel, dacă nu nu e supărare, cauți altceva și eventual ii vei povesti ei ce simți pentru alta fata ( ironia sortii e ca ei sa ii se aprindă după tine când vei fi într o relație) Da, se întâmplă și chestii de genul, tu sa fii pregătit emoțional de orice, bafta!